Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 év felett a jó csajok többsége már foglalt?
Figyelt kérdés
Szerintem kb a 90%-uk az.2014. febr. 3. 12:53
11/15 anonim válasza:
Köszönöm, 10-es, de nem az én hozzállásommal van a bibi. Idővel majd rájössz te is, hogy itt bizony komoly harc folyik. Évmilliós evolúciós harc, amit nem a te tiszted felülírni.
12/15 Noydra válasza:
Hát Miquel, nem igazán illik más kapcsolatába belepofátlankodni. Illetve egyszer lehet próbálkozni, de ha visszautasítanak, ennyi volt.
Remélem így értetted :D
13/15 anonim válasza:
Bepofátlankodásról szó sincs. Előző kommentemet nem úgy kell érteni, hogy kiszemelek valakit, aztán addig teperek, míg tönkre nem teszem a kapcsolatát. Úgy kell érteni, hogy ha szimpik vagyunk egymásnak és látom benne a hajlandóságot, a közeledési szándékot, én nem állok ellent csak azért, mert jaj istenem, neki van egy kapcsolata.
14/15 Noydra válasza:
Ja, hát az úgy oké, ha ő is mutat hajlandóságot, mert akkor aztán nincs komoly kapcsolatban, az biztos...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!