Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek elég bátor a kezdeményezéshez?
na jajj nekem is ugyanezt csinálta a mostani barátom az elején
msn jét szerezd meg és kérdezd meg h nem e lenne kedve veled elmenni sétálni
ha igent mondd rögtön vagy vm hasonló h áh nem is tudom
aztán te mondod neki h na lécci és ha így is igent mondd biztos bejössz neki ha nemet mond egyértelműen sajnálom :S de mindenképpen tedd meg az első lépést nem jó sokáig húzni
Ugyanabban a hócipőben járunk... Pff, csak én lány vok. Na hát ilyenkor tudok tanácsot adni, magamat nem tudom intézni.:)/:S Szóval legyél magabiztos, nyugodj le, mielőtt odamész hozzá. Ha nem megy, fújd ki a levegőt hosszan, majd szívd be. Hidd el, jógis szöveg, de menni fog, beválik! Ne mondogasd magadban, hogy milyen gáz vagy, mert senki sem tökéletes! Pl. azt írtad, nem bombázó - ha neked tetszik, akkor a te szemedben tuti nem rossz csaj... És ez a legfontosabb! Kit érdekel a hajad? A belső a fontos! Ne dadogj (magabiztosság) csak menj oda, köszönj és utána magától megy a dolog! Sikerülni fog!
Örülök hogy segíthettem!
Pocok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!