Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bejövök neki? öszejönne velem?
Figyelt kérdés
Van egy srác akit szeptember óta ismerek. Amikor együtt vagyunk egymás ölébe ülünk közel hajolunk egymáshoz...stb.eleinte csak barátként tekintettem rá de mostmar kezdek beleszeretni.De nagyon sok lánybarátja van . Van akivel órákig skypeol és ilyesmi. De velük nem úgy viselkedik mint velem...nekik nem ûl az ölükbe,nem hajol olyan közel hozzájuk. facebookon mindig én írok rá és én adok témát,regényeket írok de őkb. egyszavas válaszokat ad. Nem tudom bemerjem e neki vallani vagy ne....nem tudom bejövök e neki. azon gondolkodtam hogy még várok egy kicsit hátha sokkal egyértelműbben kialakul a dolog..de nem bírok várni .....Szerintetek bejövök neki ? Elmerjem mondani?2014. febr. 2. 10:20
1/3 anonim válasza:
Szerintem csak meg akar fektetni.. Ha veled van, akkor kedveskedik, le akar venni a lábadról, de ha már nem vagy ott, akkor van fontosabb dolga is.
Tapasztaltam már ilyen pasit, és nem jöttem ki jól a dologból. Ha érdekelnéd őt, akkor keresne. Szóval szerintem ne reménykedj. :/
2/3 A kérdező kommentje:
Lehet ...de nem hiszem hogy megfektetne ...15/l vagyok ő 15/F....dehogy nem érdeklem az lehet ....:) köszi a válszt
2014. febr. 2. 10:28
3/3 anonim válasza:
Miért ne fektetne meg? :)
Első vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!