Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy társkeresőn egy nőnek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy társkeresőn egy nőnek, aki 100 ból 99 pasit legtöbbször a külseje miatt utasít el, és ennek a csajnak megmondja egy tökös pasi az igazat (de finoman), akkor a csaj miért futamodik meg és törti magát arról az oldalról?

Figyelt kérdés
Már nem egyszer láttam ezt, hogy megmondtam én vagy más ismerősöm egy csajnak az igazat, akkor rögvest törölte magát az oldalról. Képtelen volt érvelésre egyik sem, pedig ott volt az adatlapjukon, hogy egyetemet végeztek. Fent voltunk jó pasi képével, tetszett is nekik, jól elbeszélgettünk a nőkkel. Aztán ez ugye csak teszt volt és felraktuk a saját képeinket, ugyanis nem vagyunk jóképűek. De annyira rondák sem. Hitelen a csevej majd minden esetben abbamaradt. Utána csak mismásoltak, hogy miért nem írnak vissza, ha kérdezzük. Érvelni egyik se tudott, pedig ott volt, hogy xy egyetemi végzettség. Most lehet jönni, hogy mi voltunk a szemetek, de a cél szentesíti az eszközt, ha a saját képünkkel vagyunk, akkor odáig sem jutunk el, hogy párbeszédbe elegyedjünk. Gondolom érthető. A kérdés, miért ilyen sok nő? Tényleg, egyenesen, nem mismásolni, mert azt már megtették a nők majd minden esetben társkeresőkön. (a való életben való csajozás más, azt most hanyagoljuk).
2014. febr. 1. 19:05
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Megint kiderült itt, hogy bármi van, csak a nőknek lehet igazuk, mindig csak a pasi lehet a hibás, ha a csaj szanaszét csalja a párját, akkor is a pasi a hibás, mert szegény biztos nem volt jó az ágyban, már nem vit annyi lóvét haza, nem volt már jó papucs stb. Idiot gyks emberek sokasága jár ide, aki csak a nőket tudja védeni és nem tudnak objektívan gondolkodni.
2014. febr. 2. 10:08
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Az #5 ill. #9-es vagyok:

Én nem vagyok elfogult egyik irányba sem, mivel nem vagyok se nő- se férfigyűlölő. Mindig megpróbálom elképzelni a leírt történet alapján, hogy mi történhetett a valóságban és ezt az egyes felek hogyan látták a saját szempontjukból.

Viszont az utolsó hozzászólásodtól (#11) teljesen elképedtem. Te írod, hogy "érvelni egyik sem tudott, pedig ott volt, hogy xy egyetemi végzettség". Ehhez képest a te meglehetősen "kifinomult" érvrendszered abból áll, hogy aki ellenkező állásponton van, az idióta és nem tud objektíven gondolkodni.

Ne haragudj, de ebben a történetben te vagy a legszubjektívebb!

Gondolom, hogy a sok visszautasítástól már annyi frusztráció gyűlt fel benned, hogy ezt nőgyűlöletbe konvertáltad át. Nehéz lenne szembenézni azzal, hogy veled van valami gubanc, amiatt nem vagy náluk sikeres, ehelyett inkább elhiteted magaddal, hogy mindez a másik fél (nők) hibája.

És itt a kérdésednél is ugyanezt csinálod: ahelyett, hogy elgondolkodnál az ellenvélemények lehetséges igazságtartalmán, vagy legalább azon, hogy mások vajon miért látják másként a helyzetet, ahelyett itt is az egyszerűbb utat választottad. Kinyilatkoztattad, hogy mindenki idióta, csak te vagy a helikopter...

Amíg egy dackorszakát élő tinifiú mentalitásával állsz a világhoz, addig ne csodálkozz, hogy a nőknek nem fogsz kelleni.

Erről jut eszembe, hány éves vagy kérdező?

26F

2014. febr. 2. 10:50
 13/16 A kérdező kommentje:
Ha csak ellenvélemény jön és szinte mind csak arról szól, hogy a nők ebben a helyzetben is biztosan szentek és csak a pasik a disznók, akkor nem lehet ezt másképp szemlélni, csak úgy, hogy ha egyetemes bizonyítékokkal alátámasztanád az érveidet, akkor is lenne itt egy rakat gyászhuszár, aki megmondaná, hogy akkor is a hiba csakis benned van (ha egy nő megkésel egy pasit netán, akkor is a pasi volt a hibás), a nők sérthetetlenek. Engem csak ez háborít fel, hogy jó lenne az én álláspontomat is megérteni, hogy ha nem más képével vagyok fent, akkor nem is tudtam volna ilyen következtetéseket levonni, mert a nők 95% a olyan ordas felszínes alak, hogy akkor vissza sem írt volna soha. Ez az igazság, akár huhogtok, akár nem.
2014. febr. 2. 11:17
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Úgy látszik, nagyon beszűkültél erre a "mindenki szerint a nők sérthetetlenek" tévképzetedre...

Ezért átfogalmazom semleges neműre a sztoridat, hátha meglátod mi a baj:

"A környezetemben azt vettem észre, hogy mindenki az Alma gyártó Énfónját isteníti, ezért elhatároztam, hogy bebizonyítom, ők csak divatőrültek, nekik csak a dizájn a fontos, nem a valós tudás.

Feltettem egy apróhirdető oldalra egy Énfón 5-öst, és amikor jelentkeztek az érdeklődők, akkor elmondtam nekik, hogy nem is Énfónt árulok, hanem Lacika 4810-et. Erre szó nélkül abbahagyták a levelezést, nem is próbáltak érvelni amellett, hogy az Énfón miért is jobb a Lacikánál, csak mismásoltak. Ha pedig a Lacikáról teszek fel apróhirdetést, akkor nem is jelentkeznek a vevők.

Következtetés: mindenki agymosott konzumidióta, akinek nem kell a Lacika 4810-esem."

Remélem, így már meglátod, hogy hol van a hiba a logikádban...

2014. febr. 2. 12:33
 15/16 A kérdező kommentje:
Értem, de ha nincs csalás, akkor nem nagyon lehet eladni a nem túl jól kinéző a portékát. Pedig lehet ez a Lacifón többet tud, mint az Ájfón, lehet egy pasi belül értékesebb, mint az a díszpinty.
2014. febr. 2. 12:48
 16/16 anonim ***** válasza:

De mért kéne érvelniük? Én még sose jártam így, de én se érvelgetnék neked meg ilyenek. Lehet, hogy azért társkeresőzik, mert mondjuk nincs ideje/kedve/bátorsága máshol ismerkedni, majd pont erre fogja fordítani az idejét.

"mi voltunk a szemetek, de a cél szentesíti az eszközt,"

Sosem szentesítette. És "a célok tökéletlensége és az eszközök tökéletessége a mi legnagyobb problémánk."

2016. ápr. 20. 00:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!