Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Xaba89 kérdése:
Mit tegyek hogy felfigyeljen ram az a csaj akit akarok?
Figyelt kérdés
Egy 20 eves srac vagyok es most masfel honapja lett vege egy masfel eve tarto kapcsolatnak.Es most tultettem nagyjabol magamat a szakitas miatti depresszion es tetszik egy csaj.Nem nagyon ismerjuk egymast es nem tudom hogy hogyan kozeledjek hozza.Meg van a szama ,MSN cime es felek rairni mert felek hogy elutasit.Fel akarnam kellteni a figyelmet csak nem tudom hogyan.Kerlek segitsetek.Elore is kosz.2009. dec. 6. 03:24
1/9 anonim válasza:
Ha megvan a száma, MSN címe és ő adta meg, akkor nyert ügyed van. Ha valahonnan megszerezted, akkor próbálj vele beszélgetést kezdeményezni, vmi nem túl átlátszó indokkal. Ezt már Neked kell tudnod, hogy mi az, amivel kapcsolatban Te megkereshetnéd őt. Ha ez megvan, akkor a válaszaiból láthatod, hogy szívesen beszélgetett Veled, vagy le akart rázni. Ha szívesen, megint nyert ügyed van, akkor próbálj vele flörtölni, onnan már csak Rajtad múlik.
2/9 BeerHunter válasza:
Rohangálj előtte erektált állapotban, meztelenül.
3/9 anonim válasza:
Csajozni könnyű. El kell fogadni ezt a tényt. Nem szabad rá nagy dologként gondolni és menni fog. Viszont ezt elfogadni nem könnyű eleinte. :)
4/9 A kérdező kommentje:
kosz a valaszokat:D de meg irhatok:)
2009. dec. 6. 15:48
5/9 Szupermókus válasza:
Az erektált állapotos rohangálás szerintem is hatásos ...
6/9 anonim válasza:
Az első válaszolóval tökéletesen egyetértek. Fogadd meg az ő tanácsát!
7/9 anonim válasza:
07:46 és 11:41 .. nekem nem jönne be az ötletetek.. bár mindenkinek más tetszik.. :) L/18
8/9 anonim válasza:
Keress olyan közös témá-t ami mind keetőtöket érdekel és ne félj nem lesz ciki ha esetleg meg kérdezi ,hogy miért vettél fel msn-re vagy valami ilyesmi akkor mond azt,hogy :azért ,mert az osztály társam vagy vagy ahhonnan ismered és ha kérdezel tőle valamit és válaszol az jó jel :)ha meg nincs msn-ed akkor,hogy szerezted meg a telefonszámát?Mert ha ő adta meg akkor az jóki tudja lehet,hogy te is bejössz neki és legyél vele kedves és változtass stilust és avval majd felfigyel rád:)
9/9 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: 12-06 07:46, vagy olyan neonzöld szinű fényvisszaverős mellényben rohangáljon előtte :) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!