Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, fiúk miért nem vagytok manapság már romantikusak?
Figyelt kérdés
2014. febr. 1. 00:39
11/19 anonim válasza:
Én romantikus vagyok, de ez inkább hátrány a nőknél. Egyszerűen nem tudjátok értékelni, pont mint az intelligenciát.
13/19 anonim válasza:
Dehogynem tudják értékelni.
Attól függ kivel szemben, ha tényleg szeretik a párjukat, akkor értékelik, nagyon is, ha meg nem... akkor meg csinálhat akármit.
14/19 anonim válasza:
Én az vagyok de nem akármelyik lánnyal! ;)
16/19 anonim válasza:
Ó, ti szegények :)
Az ilyen dolgokban mindig két emberen múlik, hogy merrefelé veszi az irányt, s hogyan a kapcsolatuk...
Általában mindig az van, hogy a "jó fiúk" találkoznak a "rossz lányokkal" - fordítva is igaz- és így nem lehet kölcsönös a dolog, mert az embereket mindig a jó értelemben vett rossz, és az elérhetetlen vonzza...
17/19 anonim válasza:
nem mindig. normális embereket nem.
18/19 anonim válasza:
"Normális." Ez megint csak relatív.
19/19 anonim válasza:
Hát van aki az, de csak azzal a nővel aki megérdemli és az én szempontomból a nők 99%ban nem érdemlik meg. Ha a nők olyanok lennének mint régen, feminizmus nélkül, egyszerüek és természetesek, vidámak és kedvesek akkor nem tudnánk megállni hogy nem kedveskedjünk nektek lányok.Mostanság már nem talál az ember csak durva leértekelő nőket, felszineseket stb stb. egyre kevesebb a kedves lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!