Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mit gondoltok ilyen lányról, akinek nem annyira szép az arca (erre ugye ne tehet, mert igényes, ápolt lány, de mégsem tökéletes), de formás alkata van?
Akár hogy is nézem, a szemüveg a zavaró :D.
Talány kicsit picikét nagy az orrod, ami nem baj, de ez a szemüveg mintha nem passzolna hozzá. Így, képekről ez a meglátásom.
De a 3. képet egyre többet nézve egyre csinosabbnak látlak :).
Hmm, ezek a kék szemek!
Szerintem nem vagy ronda. Engem nem zavar a szemüveg. Nagyon szép szemed van!:)
(Mondjuk én csaj vagyok, de gondoltam válaszolok)
nem feltétlen kell fufru, ha nem szereti, akkor úgyis csak zavarná őt...
a szoknyás képen nagyon dögös vagy, látszik, hogy azon magabiztos vagy, ebből indul ki minden, és akinek hosszútávon is kellesz, az úgy fog elfogadni, ahogy vagy :)
én a szemöldöködön változtatnék, legyen határozott vonala, és ha ritka akkor erősítsd meg, szép íveltre, sokat számít milyen a szemöldök
a közeli képen látszik, hogy nem természetes mosoly, azt kerüld, a másikon sokkal szebb vagy
:)
(csak segíteni akartam, csajszi vagyok )
Szerintem az arcod is aranyos.
Bár erősen gyanítom, hogy a magadhoz hasonló (sportos,de csak átlagos arcú) pasikat észre sem veszed..
Hali! Szerintem szép vagy.
első dolog: Hidd el magadról, hogy szép vagy, és ez javít a kisugárzásodon.
Ha nem megy, változtass valamit, az lendületet ad majd. Egy frufru, egy új szemüveg, csodákat tesz.
Több önbizalom! Nevess sokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!