Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha titeket elhívnak randizni melyik kérdést preferálnátok?
-Eljönnél-e velem valahova
-eljönnél e velem randizni
vagy egy kis terelés
-nem régóta ismerjük egymást....
vagy valami értelmesebb lenne?
16F
?... :D
Tök mind1, gondolom kellemesen csevegünk, aztán megkérdezi..
találkozzunk valahol...
igyunk meg egy kávét/teát stb...
Ne olyat kérdezz, amivel csak igen/nem lehet a válasz. Vigyél a mondandódba még olyanokat is, hogy elmehetnénk meginni egy teát, tudom egy helyet ahol borzasztó finom mittudomén milyen tea van, elképesztő... :D
Ez engem is érdekelne, esetleg a "Mit csinálsz hétvégén?Meghívhatlak valamire?" vagy a "valami" az nagyon bizonytalan inkább használjunk forró csoki/kávét?
17/f
fiúk, nem kell ezt túlbonyolítani! ha tetszetek a lánynak, akkor kb tök mindegy, h hogyan hívjátok el randizni.
én pl. egyszer nem fogtam fel, csak több hónappal utána, h az illető randizni hívott el, annyira körbejárta a dolgot. csak vmi kávézó szó rémlik.:D
szóval az első verzió teljesen jó. :)
"meghívhatlak valamire" szerintem nem jó.
A jelentése kb annyi, hogy ha fizetek, eltöltesz velem egy órát, és dumálunk?
Vagy ha mélyebbre ássunk, akkor a srác szemében a csaj feljebb helyezkedik el, és a meghívással akarja átugrani ezt a küszöböt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!