Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan menjek oda egy lányhoz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vicceske kérdése:

Hogyan menjek oda egy lányhoz, akivel életeben először fogok beszélni?

Figyelt kérdés
Van egy lány, már nagyon régóta tetszik, és most elhatároztam, hogy beszélek vele. Először csak megszeretném ismerni, de hogyan kezdjem? Miket kérdezzek tőle az első beszélgetés alkalmával?

2014. jan. 30. 16:44
 1/4 anonim ***** válasza:
maghasadásról
2014. jan. 30. 19:30
 2/4 anonim ***** válasza:

hát ha tetszik akkor jobb ha ugy mész oda hozzá mert emigy barátzónába kerülhetsz..

itt egy tipp:

te: Szia! Idejöttem hozzád mert szimpatikusnak tűnsz. Szeretnélek jobban megismerni. XY vagyok.

2014. jan. 31. 15:59
 3/4 Lali89 válasza:
Ha nem az a ringyó fajta meg te is komolyan érdeklődsz iránta, akkor csak légy őszinte. És mosolyogj! Meg a szokásos: legyél figyelmes. Viszont jó tudni a határt a figyelmesség és a papucsság között! Erre figyelj!! Különben nem fog férfinak tekinteni, aztán dob. Éreztesd vele, hogy szereted.
2014. jan. 31. 19:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Sétálva b*meg!!!
2014. febr. 15. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!