Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, hogy nem beszélek túl sokat, hogy nem jár a szám egyfolytában?
Van egy alakuló kapcsolatom (inkább szexkapcsolat, kapcsolat nemhiszem, hogy lesz belőle). Ő olyan srác, hogy nyomja a szöveget egyfolytában, szórakozik, poénkodik és mindent kimond ami csak eszébe jut, minden kis hülyeséget. Beszél nekem a családjáról, a munkájáról, volt kapcsolatairól..mindenről.
Én viszont olyan vagyok, hogy nem nyílok meg könnyen. Én ötször átgondolom, hogy mit beszélek, nem tudok csak úgy csacsogni egy olyan embernek akit alig ismerek.
Szoktam kérdezgetni, végighallgatom, hozzáfűzök dolgokat a mondandójához, ha kérdez akkor válaszolok, mesélek. De sose jutna eszembe, hogy akkor most így a semmiből elkezdjem neki ecsetelni, hogy a tesóm most fog új telefont venni és izé-hozé. Hát ez kit érdekel?
A kérdésem, hogy szerintetek ez baj? Kukának tűnök?
hány évesek vagytok?
és mivel tud megnevettetni?
Aranymuvesnek tunsz, nem kukanak:
"sok beszednek sok az alja"
"hallgatni arany"
Ó, hát ilyen lányt keresek már mióta :D Aki nem jártatja feleslegesen a száját :D
Szóval szerintem semmi baj sincs ezzel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!