Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy közeledjek kínai csajokhoz?
Figyelt kérdés
Budapesten van jópár kínai, én meg gyakran járok arrafelé. Csak nem tudom, hogy hogyan közeledjek hozzájuk.2009. dec. 5. 12:31
1/12 anonim válasza:
mint a fehérekhez :D ha ez meg nem válik be akkor: "hy. do you speak hunagrien?" ;P
2/12 anonim válasza:
Mond meg nekik, h kb 5 centivel minimum nagyobb farkad van, mint a kínai pasiknak.
3/12 anonim válasza:
amit a 12: 34-es írt, lehetőleg ne add elő, max így:
"Hi. Do you speak Hungarian?"
5/12 anonim válasza:
lenni olcó kinai pulci naggyon lyó pénszér
6/12 anonim válasza:
utolsóhoz hozzáfűzném még:
eze öccá foi :D
amúgy szerintem is ugyanúgy, mint a fehérekhez. Csak legyél kedvesebb, mert szerintem annyira nem nyitottak a fehérek felé, de ki tudja, nem volt még dolgom kínaival.
7/12 anonim válasza:
Zárkózottabbak az átlagnál, viszont egy kis alkohol oldja a gátlásokat. Ezzel persze nem azt mondom, hogy az utcán ess nekik egy kis rizs pálesszel, de egy buliba nagy eséllyel indulsz. Nekik a magyarok az egzotikusak, hogy úgy mondjam.
Mondjuk egyből az egyetemistákra asszociáltam, akik tényleg Kínából jöttek tanulni. Ha Magyarországon születtek, szimplán menj oda barátkozni. : D
10/12 BeerHunter válasza:
Vagy egy tál szecsuáni csirkével, meg simarizzsel. Esetleg csavarj 90°-ot a dákódon, hogy passzoljon a p.ncijához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!