Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kell ilyenkor tenni?
Van egy fiú (gimis) aki tetszik. És mindig írogat, hogy szeret<3, meg, hogy találkozni akar, meg skypeolunk. De, van egy csaj(mint akik a sarkon állnak), akinak van pasija, és egyszerűen nem hagyja a gyereket. Mindenki tudja, hogy kihasználja. Csak, ő nem. Mert, neki tetszik. A fiúnak 2 lány tetszik. Én, és ő... És, ő vele minden nap találkozik velem, meg életemben 2x. És, már azon vagyok, hogy a csajt beoltom. Vagy a pasija, nem veszi észre, hogy a csaja ilyen kétszínű? Egész nap a fiú nyakán, lóg.. Mindig, csak vele beszélget. Az osztályából nagyon sokan utálják. És meg is értem. Nekem sem színpatikus. Csak, egyszerűen, nem tudom, hogy ilyenkor mit kell csinálni, mert még soha nem volt ilyen velem :|. Valaki tudna mondani valamit?:(
14/L
XDDD.
Nem akarok olyan lenni mint a másik.xdd
XDDDD.
kösz.xdd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!