Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol tudnék olyan pasit találni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék olyan pasit találni, aki nem csak arra megy?

Figyelt kérdés
Szeretnék pasit találni magamnak, viszont nekem nem jön össze. A legtöbb huszonéves srác, csak a sexre megy, én pedig kapcsolatot szeretnék. Hol tudnék olyan pasit találni, aki nem csak arra megy?
2014. jan. 26. 21:17
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Akár itt is, bár én még csak 18 vagyok...:/
2014. jan. 26. 21:18
 2/21 anonim ***** válasza:
15%
28-29 alatt szinte az összes pasi "kisfiú", mind arra megy, olyan 30-31 éves koruk körül nő be a fejük lágya! :)
2014. jan. 26. 21:18
 3/21 anonim ***** válasza:
Ne itt keresd, akkor inkább társkereső vagy munkahely estleg normális szórakozóhelyeken. 19/F
2014. jan. 26. 21:19
 4/21 anonim ***** válasza:

Te hány éves vagy?

Amúgy nem minden pasi csak a szexre hajt...nagyon sok rendes férfi is van, bár őket nehezebb megtalálni... :)

De semmi nem reménytelen

2014. jan. 26. 21:21
 5/21 anonim ***** válasza:
én is pasit keresek 25 F
2014. jan. 26. 21:21
 6/21 anonim ***** válasza:
23 vagyok, és elég régóta keresek olyan lányt, akivel hosszabb távra tudnék tervezni.. ennek ellenére mind dobott 6-8 hónap után, aztán rá pár hónapra felhívtak, hogy járjunk össze szexelni...
2014. jan. 26. 21:22
 7/21 anonim ***** válasza:

Hát nem ott ahol eddig kerested, és azok közt akik közt eddig kerested. Én is hasonlót keresnék mint te, csak én a fordított oldalról.... csak nem igazán jön össze, de lassan már nem érdekel. Ha akarod írj nyugodtan, beszélgethetünk, ha unatkozol...

24F

8/21 anonim ***** válasza:

Pont a szórakozóhelyeken vannak olyan fiatalok, akik nem szexre keresnek partnert.. :D

Nem kell általánosítani, nem feltétlen kell 30 felett keresgélni. Én csak 27 vagyok, de most lett vége egy 5 éves kapcsolatomnak. És már 22 évesen is komolyan gondoltam a dolgokat. Csak meg kell találni a megfelelő embert.

A kérdésre válaszolva: Társkeresőkön is próbálkozhatsz, bár ott inkább több lesz a szexre jelentkező, mint a komoly kapcsolatot akaró pasi. Persze lehet találni. Kérdés az is, mik az igényeid. Ha egy olyan pasit akarsz, aki után döglenek a csajok, akkor valószínűleg nem ő lesz a társad egy életre.

9/21 anonim ***** válasza:
vannak mindenféle korosztályba, csak keresni kell
2014. jan. 26. 21:23
 10/21 anonim ***** válasza:
keresgess majdcsak találsz. nincsenek rendes pasi specifikus helyek...
2014. jan. 26. 21:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!