Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék olyan pasit találni, aki nem csak arra megy?
Te hány éves vagy?
Amúgy nem minden pasi csak a szexre hajt...nagyon sok rendes férfi is van, bár őket nehezebb megtalálni... :)
De semmi nem reménytelen
Hát nem ott ahol eddig kerested, és azok közt akik közt eddig kerested. Én is hasonlót keresnék mint te, csak én a fordított oldalról.... csak nem igazán jön össze, de lassan már nem érdekel. Ha akarod írj nyugodtan, beszélgethetünk, ha unatkozol...
24F
Pont a szórakozóhelyeken vannak olyan fiatalok, akik nem szexre keresnek partnert.. :D
Nem kell általánosítani, nem feltétlen kell 30 felett keresgélni. Én csak 27 vagyok, de most lett vége egy 5 éves kapcsolatomnak. És már 22 évesen is komolyan gondoltam a dolgokat. Csak meg kell találni a megfelelő embert.
A kérdésre válaszolva: Társkeresőkön is próbálkozhatsz, bár ott inkább több lesz a szexre jelentkező, mint a komoly kapcsolatot akaró pasi. Persze lehet találni. Kérdés az is, mik az igényeid. Ha egy olyan pasit akarsz, aki után döglenek a csajok, akkor valószínűleg nem ő lesz a társad egy életre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!