Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt is hozta a túlzott feminizmus ami manapság uralkodik? Nem lehet jól kijönni belőle pasiként?
a nőknek ma jobb. nem verheti őket a férfi, van orgazmusuk, azzal élnek akivel akarnak
hiába fáj ez a pipogyáknak
30+F
Na ez engem is zavar. Házias vagyok, fiú létemre, de attól tartok hogy majd a lehendő barátnőm papucsnak fog ezért mondani.
Már sokszor azon gondolkodom, hogy érdemesebb lenne egyedül maradnom egész életemben.
23f
Az egész k. azon múlik, hogy kit vesz el az ember.
Én is besegitek otthon, tudok főzni,mosni,takaritani, és ha úgy adódik, én csinálom.
Pl: ha beteg az asszony át tudom venni tőle. És nem tekint papucsnak. Ez a bődületes ostobaságot nem tudom ki találta ki, de gyakorlatilag nem igaz!
Egyenlőre még valóban káosz van. Sem a férfiak sem a nők nem tudják igazán, hogy hogyan is kellene egymással viselkedniük vagy hozzáállniuk a dolgokhoz, hiszen azt veszik alapul ami régen volt de ezek a dolgok manapság összemosódtak. Nem lehet már egyértelműen kijelenteni mi a férfi és mi a női szerep de ez nem feltétlenül rossz vagy negatív.
Majd idővel kiforr a dolog és akkor helyreáll ez a most fennálló társadalmi ellentét vagy fogalmazzunk úgy, ellenségeskedés a nemek között.
Ma is ugyanúgy egy valami számít biztosnak és felcserélhetetlennek, az, hogy a nők szülik a gyerekeket.
Átestünk a ló másik oldalára.
Régen a férfi dolgozott, a nő a háztartással foglalkozott.
Jött a feminizmus, a nők is munkát akarnak és karriert. Okés, legyen nektek is karrieretek. Ebben az nem volt benne, hogy a házimunkát majd a férfiak el fogják végezni, erről egy büdös szó nem hangzott el.
Most meg megy a harc, hogy egy nő a munkája mellett hogyan végezze el még a házimunkát is. Semmi sem jó, nincs optimális állapot, kár is ezen agyalni.
Bakker azta de durva, hogy mennyire dehonesztál egyeseknek egy k. felmosórongyot megfogni.
Itt arról van szó, hogy nők dolgozni is elmentek a házimunka mellett, a pasik meg nem
hajlandóak megfogni a porszivót. :)
Ez a nyafogás erről szól :DD loooooooool
Egy férfi életképes. És tud mosogatni, és főzni! Ezen tényleg kár vitázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!