Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A feminista jellegű lepattintó...

A feminista jellegű lepattintós szövegek hatásosak?

Figyelt kérdés

2014. jan. 4. 17:05
 1/10 anonim ***** válasza:
pl?
2014. jan. 4. 17:06
 2/10 anonim ***** válasza:
Például?
2014. jan. 4. 17:06
 3/10 A kérdező kommentje:
Használjátok a képzelőerőtöket!
2014. jan. 4. 17:07
 4/10 anonim ***** válasza:
61%
Hát ha nekem azt mondja egy csaj, hogy ő feminista, én magam garantálom, hogy le lettem pattintva.
2014. jan. 4. 17:07
 5/10 anonim ***** válasza:
Mit jelent ez szó: feminimalizmus?
2014. jan. 4. 17:10
 6/10 anonim ***** válasza:
nem.
2014. jan. 4. 17:13
 7/10 anonim ***** válasza:
52%
Ha megtudnám egy csajról, h feminista, hanyatt-homlok menekülnék még akkor is, ha neki bejönnék. Szóval igen, hatásosak.
2014. jan. 4. 17:17
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy egy nő feminista, az normális esetben 1 jelentésű, de hétköznapi szóhasználattal több dologra használják, tévesen.

Ha egy nő azt akarja, hogy ne legyen lenézve, tisztelve legyen, egyenrangú félként kezelve, az nem feminista dolog, az alap dolog, és teljesen jogos elvárás.

A kérdés meg értelmetlen, mint a 0val történő osztás.

2014. jan. 4. 17:33
 9/10 anonim ***** válasza:

Pl.?

Nem tudom elképzelni, milyen a feminista lepattintó szöveg? "Nem hívhatsz meg egy sörre, van saját keresetem is, kösz." ? Vagy "Műszaki egyetemre járok, nem érek rá veled találkozni." Vagy "Szavazni megyek, sajnos nem érek rá aznap." Vagy "Nem olyan fontos a farkad, mint hiszed, aranyom."

Az utóbbi biztosan beválik, észrevételeim szerint a legtöbb férfi igen szoros érzelmi kapcsolatot ápol a farkával.

2014. jan. 7. 18:58
 10/10 anonim ***** válasza:
nálam nem válik be.
2014. jan. 7. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!