Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedhetnék 16- 20 éves lányokkal?
Figyelt kérdés
Diszkóba nem szoktam járni, mert ott többségben könnyűvérű lányok vannak, utcán nem szólítom le őket mert sok helyen olvastam hogy nem szeretik ha utcán leszólítják őket, az internetes társkeresőt már próbáltam, túl sok férfi van és túl kevés nő, egy nőre jut kb 30 férfi.
20 éves vagyok.
2009. dec. 3. 20:00
11/13 anonim válasza:
Általában pont az olyan lányokat nem veszitek észre, mint amilyeneket kerestek.
12/13 anonim válasza:
A vonat, metró az jó ötlet, vagy jobb időkben a parkokban érdemes ilyeneket keresni ;)
13/13 anonim válasza:
Iratkozz be Salsa-ra vagy vmi táncra, ott haver, fordított az arány, egy fiúra jut 100 lány. És ott jó csajok vannak. És ezek nem a diszkós könnyűvérű fajták. Lenne időm, én is beiratkoznék. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!