Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedhetnék 16- 20 éves lányokkal?
Diszkóba nem szoktam járni, mert ott többségben könnyűvérű lányok vannak, utcán nem szólítom le őket mert sok helyen olvastam hogy nem szeretik ha utcán leszólítják őket, az internetes társkeresőt már próbáltam, túl sok férfi van és túl kevés nő, egy nőre jut kb 30 férfi.
20 éves vagyok.
Akarsz te egyáltalán ismerkedni?
nem.
És azokkal a könnyű nőkkel is mi a bajod .
3 lehetőséged van: Szórakozóhely, Utca, Net
Ja hát igen..
Akkor diszkó kilőve..
Utca kilőve..
Net kilőve..
Szóval a statisztika szerint te egy meleg vagy!
Próbálkozz a Meleg bárban!
Komoly kapcsolat nem a bokorba terem.
Az vagy kialakul valakivel vagy nem.
Az nem olyan mint egy kis könnyed szex.
hát hallod pont ezen gondolkozom énis egy ideje, ugyanígy vagyok vele, csak én eljutottam odáig hogy tök fölösleges ilyen kérdést ide feltenni...
am pl haverokkal leülsz egy gimi elé, és egy idő után csak lesz valaki aki elkezd nézni mikor megy haza, legalábbis ez elméletben működhet. még nem próbáltuk :)
Ezt régen én is végigjártam.
Neten tényleg nehéz jól kinéző csajok napi 1000 levelet kapnak. Fizetős oldalakra annyira nem igaz, de eddig ne süllyedj. Utcán leszólítást tényleg nem szeretik, nagyon jól kell csinálni. De pl buszon,vonaton,metron... szemezel vele és ha tetszel neki ő is felfigyel rád:)
Diszkóba sztem könnyű ismerkedni és vannak sokan olyanok akik komoly kapcsolatot akarnak. Tapasztalat.
Amúgy meg "normálisabb" nők akiket te kereshetsz karrieristák ezért keresd valamilyen tanfolyamon pl.:nyelv
Íratkozz be vegyél egy kis nyelvleckét!
Giminél tényleg vannak jó csajok bár a mai tinik.:S Inkább keress 18 felettit jobban jársz.
22/F
jó, de gimibe is járnak azok akik később a normális kategóriát jelentik, de mire 20-22 évesek lesznek kikötnek valaki mellett és mivel normálisabbak, nem is fogják elhagyni. nekik valószinü az első pasijuk lesz az akikkel ~20 évesen összejönnek, és én ezek közé a pasik közé akarok tartozni akikből ők válogatnak.
16-20 közt sokkal több szabad ilyen lány van, mint ha később tanfolyamok stb keresném, meg nagyon valoszinü hogy akiket később ismerek meg mégha normálisak is, abban a korban valakivel már összejöttek, és ha tévedtek akkor csúnyán csalódtak és nehezen bíznak meg bennem, mert mindenkiben aki kedvesnek tűnik az álszentet látják utána, aki végül mégiscsak megfektetni akarja és otthagyni.
szóval a mai gimis csajok közt is ottvannak azok akiket keresünk, csak nem olyan feltűnőek.
20/f (az ötlet felvetője)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!