Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randi pénz nélkül? L
Figyelt kérdés
Tetszik egy férfi,kép alapján én is neki, azt mondta eljön első randira Pestről Szombathelyre, viszont,ha már eljön,akkor illene talán meghívnom legalább enni, viszont semmi pénzem! És ha következő randira kerülne sor, nem tudnék felutazni budapestre.
Hogy tudassam ezt vele? Tényleg nincs pénzem,és mostanában nem is lesz,mivel munkát kell találnom előbb. Lány vagyok.
Menjetek el sétálni, vagy ha minden áron akarsz neki kaját adni, süss süteményt, amit el is tudtok vinni magatokkal, és séta közben elmajszoljátok.
És ha amit #7-es ír igaz, akkor ne feküdj le vele első randin, még akkor is ha az nem kerül pénzbe :D
2014. jan. 22. 12:01
12/20 anonim válasza:
Találkozzatok a 2 város között valahol, így feleződik az útiköltség.Biztos találtok egy parkot ahol tudtok beszélgetni, esetleg piknikezni vagy csak sétálni a városban, megnézni a nevezetességeket
2014. jan. 22. 12:02
13/20 anonim válasza:
Figyu! Én fickó vagyok, s ha első randira mennék ilyen messze, akkor is az lenne, hogy séta, aztán beülés valahová, akár étterem is, és én fizetnék! Erre volt is már példa... Aztán jelezd neki az anyagi helyzeted, hogy Te sajnos nem tudsz utazásra költeni! Akkor annak kell történije, hogy fizeti az utad, vagy megy ő, amíg Te nem tudsz. Később majd már elhívod magadhoz, és egy pirított tészta levesre csak futja... ;) Viszont, ha ő sem tudja szponzorálni az első randikat, akkor veszett fejsze nyele a kapcsolat...
2014. jan. 22. 12:04
14/20 anonim válasza:
imádom azokat az embereket kiknek annyi bölcsessége van mint egy sokat látott napos csibének. Attól még hogy messze laknak egymástól, nem halott az ügy, meg nem felesleges kapcsolat...
2014. jan. 22. 12:52
15/20 anonim válasza:
ez egyén függő kinek mire van igéánye. én már nem élnék távkapcsolatban 2 év tini korban elég is volt belöle igy felnött fejjel már végképp szükségem volt a napi kapcsolatra, nekem ez fontos volt párválasztás szempontjából, évekig utaztam sokat az aktuális barátaimhoz aki lehet egy városban volt de a túlsó végén és BKV-val másdél óra volt az út stb.
2014. jan. 22. 12:57
16/20 anonim válasza:
Keress munkát :) Vagy tanulj valamit. Ha jó fej, akkor támogatni fog ebben. Egyszerűen válasszatok olcsó randi lehetőségeket.
2014. jan. 22. 13:10
17/20 anonim válasza:
Ha normális a férfi és tudja,hogy nincs munkád,nem várja el,hogy etesd.
2014. jan. 22. 13:27
18/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, aranyosak vagytok!Mindenkit felpontoztam.
Az is gond, hogy még csak 2x beszéltünk interneten, szinte nem is ismerem, váratlanul ért nagyon a dolog. Még mindig nem tudom mit tegyek,pénz nélkül én nem szeretek sehova menni. Keresek munkát, most szereztem szakmát. 23 éves vagyok.
2014. jan. 22. 13:41
19/20 anonim válasza:
"Biztos én vagyok maradi, de szerintem a férfinak kell fizetnie, ha elmentek valahova enni, inni, mozizni, ilyesmi."
Hát ez a maradiságnál több azért...
2014. jan. 22. 13:43
20/20 anonim válasza:
hat figyelj ha igazi ferfi nem gondolja ha csak nem sik hulye hgy majd te fogod fizetni ez a fiu dolga nem a lanye aszt meg hgy nem tudsz felmenni hozza aszt meg megmondod hgy most munkat keresel es nics kidobando penzed
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!