Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randi pénz nélkül? L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randi pénz nélkül? L

Figyelt kérdés

Tetszik egy férfi,kép alapján én is neki, azt mondta eljön első randira Pestről Szombathelyre, viszont,ha már eljön,akkor illene talán meghívnom legalább enni, viszont semmi pénzem! És ha következő randira kerülne sor, nem tudnék felutazni budapestre.

Hogy tudassam ezt vele? Tényleg nincs pénzem,és mostanában nem is lesz,mivel munkát kell találnom előbb. Lány vagyok.

2014. jan. 22. 11:37
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
29%
Közelebbi srác nem volt ?!
2014. jan. 22. 11:39
 2/20 anonim ***** válasza:
51%
minek kezdesz ilyen messze lakó pasival? halálraítélt kapcsolat.
2014. jan. 22. 11:41
 3/20 A kérdező kommentje:
Elhívott, és mivel nekem is tetszik, igent mondtam, viszont, nagyon nyomaszt,hogy nincs pénzem, valószínű le kell mondanom... :(
2014. jan. 22. 11:41
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Otthon főzzél neki valamit. Az nem jó?
2014. jan. 22. 11:43
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Menjetek el sétálni .. első randira amúgy sem szokás költeni!
2014. jan. 22. 11:43
 6/20 anonim ***** válasza:

Mondd el neki nyugodtan.

Ha normális,akkor megérti.

Vagy csinálj otthon kaját és piknik,mikor már enyhül az idő.

2014. jan. 22. 11:45
 7/20 anonim ***** válasza:
Aki első randi miatt ennyit utazik, az dugni akar. Akkor meg az a minimum, hogy valami ehetőt is tesz a szádba.
2014. jan. 22. 11:51
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
ez túl nagy távolság sok jövöje nincs a dolognak föleg ha smemi pénzed, at nem várhato hogy mindig ö jöjjön. Szeritnem felesleges belebonyolodni.
2014. jan. 22. 11:51
 9/20 anonim ***** válasza:
44%

Csinálj neki te vmi kaját , és legyél kedves vele , beszélgessetek , ez sokkal többet ér , mintha köztelezőszerűen beülnétek valahová. Aki meg ilyeneket ír h 'közelebbi nem volt' az meg ilyen tipikus földhözragadt ember , jól nézünk már , ki ha egy ekkora országban akadály a 'távolság'..

Kérdezőnek sok sikert! :)

2014. jan. 22. 11:53
 10/20 anonim ***** válasza:
32%

Biztos én vagyok maradi, de szerintem a férfinak kell fizetnie, ha elmentek valahova enni, inni, mozizni, ilyesmi. Szóval első randin ezen nem paráznék. Még az is kiderülhet, hogy nem jöttök be egymásnak, úgyhogy nem is lesz második. Szóval koncentrálj először az elsőre, ahhoz meg nem kell pénz. Vagy csináljatok pénz nélküli programot, vagy hívjon meg ő téged.

Amúgy meg a legegyenesebb dolog, ha elmondod neki, hogy mi a pálya pénzügyileg. Ha ezen kiakad, szerintem nem érdemes vele foglalkoznod.

2014. jan. 22. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!