Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Regi szerelem, kudarc, feladas vagy kuzdelem?
Figyelt kérdés
Egy regi ismerosombe vagyok szerelmes(24f).sok ev utÄÄn bevallottam neki mert olyan jeleket adott(MÄÄsok szerint is) ami alapjÄÄn ugy gondoltam h elegge eselyes vagyok.hÄÄt kiderult h nem akar tobbet(o is 24 es legalabb 10 eve ismerjuk egymast baratkent\haverkent).neha most is ugy gondolom hogy lenne eselyem.van h elmondja mennyire elege van a sok bunkÄĹ pasiboll,akik mellette is tartanÄÄnak egy lanyt(koztudottan nem ien vagyok). Csak szimplÄÄn benne vok baratzona kellos kozepebe es telleg nem akar semmit?bebeszelem magamnak a dolgokat?nem tudom elfelejteni...prÄĹbÄÄljam meghoditani? Talan maga sem tudja mit akar mint a nok alapjÄÄraton? Vagy telleg hagyjam? Bocsi h nincs ĂŠkezet de telorol irok es ugy latom az oldal nem szereti.2014. jan. 21. 03:49
1/2 anonim válasza:
10-éves barátságot ne tégy tönkre,matadjatok pusztán barátok:-)
2/2 anonim válasza:
mindig hallgass a szívedre mert ha a gondolataid elkalandoznak és nála kötnek ki akkor ő az igai ! sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!