Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leégetem magam, ha írok neki?
Figyelt kérdés
van egy srác,akivel randiztunk párszor, az utolsó randi óta eltelt másfél hét, gondoltam ráírok, és elhívtam korcsolyázni. És nem írt vissza már vagy 5 napja.Gondolom lerázásnak kell venni, de én ezt tartom a legjellemtelenebb dolognak, ha valakinek annyi bőr nincs a képén, hogy megmondja hogy bocs de nem érdekelsz.
És ez az egomat nagyon b..sza!És megirnám neki a rövid véleményemet,amiben nem szidnám,csak kiadom amit gondolok.Írjak neki,és a lelkemen könnyebbítenék vagy csak leégetném magam?
2009. dec. 3. 11:21
1/6 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan írj neki, legalább észreveszi, hogy mekkora bunkó. Mert ez tényleg az volt a részéről. Legalább magába száll, hogy tényleg nem ez a megoldása annak, ha leakar téged rázni.
2/6 anonim válasza:
Az is lehet, hogy nincs pénz a telóján, és azért nem válaszolt!!!!
3/6 anonim válasza:
Sőt meglehet hogy nincs korija se, vagy/és pénze se hogy elmenjen
4/6 A kérdező kommentje:
neeem!facebookon irtam neki, ami ugye ingyenes:)és zota volt is fent az oldalon. és a pénz...nos...marad
2009. dec. 3. 12:37
5/6 A kérdező kommentje:
maradjunk annyiban hogy aki Dubayban nyaralgat,annak sztem ez nem ügy:)
2009. dec. 3. 12:38
6/6 anonim válasza:
Hát téged kikosaraztak...Téleg pofátlan a srác, h vissza sem ír. Szerintem ne irogass neki mindenféle"szépeket" mert ha véletlen máshogy sülne el az 5napos dolog, akkor nagyon bánnád. Egyszerűen hagyd a fenébe. Ha valakinek kell a másik, akkor azt égen-földön el tudja érni akármibe is kerül. 23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!