Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Pattanásos a hátam, ha lebarni...

Pattanásos a hátam, ha lebarnitom/leégetem magam a nappal, akkor eltünnek? Vagy ilyet ne csináljak? :

Figyelt kérdés
2009. júl. 22. 23:10
 1/5 anonim ***** válasza:
leégetni ne égesd le magad, de a nap az nagyon szépen leszárítja.sokszor kell és azért ne ugy h leégj inkább csak kevés időt napozz.
2009. júl. 22. 23:24
 2/5 anonim ***** válasza:
inkább használj sószappant.
2009. júl. 22. 23:29
 3/5 anonim ***** válasza:
amugy ha már kinyomott pattanásokra napozol, akkor annak helye is maradhat mert az már sebnek minősül..egy kozmetikai arctisztítás után sem lehet napra menni, ugyh gondolom ennek se tesz sok jót.. pláne, hogy napozás közben ráizzadsz, ami még jobban befülleszti.. a sószappan viszont tényleg jó! (előző voltam)
2009. júl. 22. 23:31
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm, hát én most kifogok menni napozni 1 kicsit :)
2009. júl. 23. 01:01
 5/5 anonim válasza:
Én most voltam nyaralni a hátam leégett és még a bőr is lehámlott róla de a pattanások maradtak
2009. júl. 27. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!