Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nőcsábászok, akik megszokták,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőcsábászok, akik megszokták, hogy minden csajt megkapnak! Hogy érint titeket, ha egy csaj visszautasít?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akivel már 2 éve jóban vagyok. Nem rég szakítottam a pasimmal, most mindketten szinglik vagyunk. Be is próbálkozott nálam 3-szor is ez a srác. Én viszont visszautasítottam. Illetve csak a szexet, a smárolás és ölelgetés nekem is bejött. :D ő megszokta, hogy minden csajt lefektet, akit csak akar... én többet érzek iránta, nem fogok beállni a sorba a többi lefektetett csaja közé, és meg is mondtam neki, h én nem vagyok ilyen lány, aki csakúgy lefekszik valakivel. Most bemutatott egy haverjanak, a szobatársának, és nagyon bejövök neki - ezt nem is titkolta. :D azóta elég furcsán viselkedik a nőcsábász barátom. Sokkal jobban érdeklem, gyakran keres, és olyanokat csinál, amiket eddig nem...pl csakúgy megölel és ad egy puszit. Én arra gondoltam, h talán féltékeny lett, mert olyan jól elvoltam a haverjával, őt pedig semmibe vettem. De nem jellemző rá, h féltékeny lenne. Mit gondoltok, mitől ez a hirtelen változás?

21/L

2014. jan. 19. 11:56
 1/8 anonim ***** válasza:
kloroform... az az igazi nőcsábász
2014. jan. 19. 11:56
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ja, amúgy trükközik vagy játszik veled, ez egyértelmű. El akar csábítani. És jól csinálja.
2014. jan. 19. 11:57
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Én nem vagyok nőcsábász de ismerek trükköket, mert jó játéknak találom a csábítást.

A csávó egyszerűen azért viselkedik másképp, mert látta hogy úgy nem tudott megfektetni, ezért most másképp próbálkozik.

Ez alapvető. Ne álmodozz hogy elkezdett komolyan érdeklődni irántad :)

2014. jan. 19. 11:59
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Téged is meg fog dugni, csak veled nehezebb dolga van.
2014. jan. 19. 12:06
 5/8 anonim ***** válasza:
Kérdező, annyira jól indítottad a dolgaidat és útána annyira elcseszted ahogy csak lehetett.
2014. jan. 19. 12:07
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Már beálltál a pasi sorába. Hogy lehet ennyire valamit elcseszni?:D Nyerő poziciód lett volna, ha nem smárolsz vele és nem hagyod magad fogdosni.

Többet ésszel, főleg ha kell egy pasi:D Igy ugyanolyan tucat vagy mint akit megdöntött. Ezt már nem lehet javítani, a pasi meg joggal röhög ki téged.

2014. jan. 19. 12:09
 7/8 anonim ***** válasza:

Csatlakozom a többiekhez, hogy máris bekaptad a horgot (nem rosszra gondolni!).

1. Attól, hogy valakit nőcsábásznak tartanak még nem jelenti azt, hogy nem utasítják vissza. Hidd el, hogy 10 próbálkozásból 6-7 visszautasítást kap, de ha naponta próbálkozik, az 3 "igent" jelent/nap, ami így soknak tűnik, ezért a csajok azt hiszik, hogy mekkora csődör (és tudat alatt már csak emiatt is kell nekik a hapsi, hiába mond mást az eszük)...

2. Utóbbi mondatból pedig már következik is az, hogy a pici lelked máris próbálja neki bebizonyítani, hogy "te nem állsz be a sorba, mert milyen hűde különleges vagy". Vagyis próbálod megszelídíteni a képzeletbeli állatot, hogy majd csak miattad megváltozik.

3. Minden 20 feletti hapsi tudja, hogy ezután jön az a fázis, hogy a nagypofájú, macsógyerek stílusból kicsit visszább kell venni és adni a gyengédet, azt sugallva, hogy csak az adott lányért képes megváltozni. Ez egyrészt legyezi a csaj egóját, hogy lám csak ő milyen különleges, hogy ezt sikerült elérnie (míg azt hiszi,hogy a többi X csajnak ez nem sikerült), másrészt pedig azt hiszi, hogy akár még hosszú életű is lehet a dolog. És be is adja a derekát, mint a többi X db tucatlány, akit ezzel a trükkel meg lehet etetni.

+1: ha a haverjának bemutatott, akkor tuti, hogy annyira nem jössz be neki. Ennek ellenére "cicázhat" veled, mert akár még keksz is lehet a dologból illetve egy kis flört senkinek sem árt meg...

25F

2014. jan. 19. 12:23
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha kell egy pasi úgy mint ahogy eddig senki, és annyira tetszik neked, és tisztában vagy azzal, hogy átlagon felüli belsővel rendelkezel, akkor, de csakis akkor lefeküdhetsz vele azonnal. Ezt hívják úgy, hogy : mindent egy lapra feltenni, vagy vagy alapon:)Ha bejön neki, akkor le se tudod magadról vakarni, a világ végére is követni fog.

Ha erősebbnek érzed magadnál a srácot, akkor érdemes csak az egyéniségedre építeni, és azzal hódítani testiség nélkül.

Minden többi előadás:kudarc.

2014. jan. 19. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!