Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyen egy félénk lány csábító?
Egy félénk lány háát..kb. Sehogysem.
Fogadd el nekem félénk lány nem lesz csábító.
Írj nekem egy mailt add meg a címed és elmondom hogy válhatsz bátorrá. Itt hosszú lenne kifejteni, kérdezni stb..
A kivágott felsőtől,meg a miniszoknyától NEM leszel bátrabb,ezt értsd meg!Nem attól leszel szexy,hogy kidobod a melleidet!A változás egy belső,lelki folyamat,először is önmagadat kell elfogadnod,és ezáltal az önbizalmadat kell fejlesztened.Aztán jöhet a többi.Az én véleményem:
1.Mosolyogj sokat,légy kedves,nyitott a fiúkkal,merj velük kommunikálni!Ha csak annyit kérdezel meg valakitől,hogy van,máris jobb tőle a napja,és elgondolkodik,ki ez a kedves csaj?
2.A magabiztos nőket szeretik a férfiak,a gyáva nyúl énedet tedd félre!
3.Ne qrvásan öltözz fel,hanem előnyösen!Hangsúlyozd azt,ami szép rajtad,például,ha szép a dekoltázsod,azt emeld ki!Ha széles a csípőd,tereld el róla a figyelmet valami mással,stb.
Ez csak néhány tanács asok közül!Remélem,valamennyit tudtam segíteni!
Nem kell ahoz kivágott felső vagy mini szoknya.
Öltözzködj divatosan divatos felső stb és probálj kibantakozni probálj közeledni a fiukhoz persze ne olyan nyomulosan durván.
Sok sikert:)
Nahh:DItt A Majer:D
Ömm szerintemmmm ha már annyira különleges vagy rendkívűl jjó értelembe hogy nemvagy olyan kihívó és ocsmány stílusú mint eggyesek..akkor örülj neki szerintem naci az a jó kiemeli a lábaid és a popsid formáját.kivágott felső nemhiszem hogy kell.viselkedés háát vagy laza vagy feszült nálam ez a kettő jön be:Dmost irtam pár tippet habár:Dszerintem akkor lennél a leg csbítóbb:Dha felöltöznél eggy gothos csajnak:Dgyönyörű fűzős cuccokba stb:)és mellé eggy csendesebb stílus:Dtemetőszerelem:Dés akkor okés:):DXDDDD
Maradj olyan amilyen vagy esetleg apránkénnt kezdhecc nagyon enyjhén kihívóbban ölzözködni.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!