Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lány vagyok és azt szeretném tudni, hogy szerintetek a fiúknak mi tetszik, hogy viselkedjen egy lány, hogy beszéljen,hogy egyben csábító is meg kedves is legyen?
Hány éves vagy?
Amúgy először tanulj meg írni. Ez is fontos egy normális fiúnak.
Ne akarj másként viselkedni.
Ha normális kapcsolatot szeretnél, add önmagad és ne akarj másnak mutatkozni, mert abból semmi jó nem sül ki.
Szerintem természetesen kell viselkedni.
Aki megjátsza magát,arról mindig kiderül egy idő után,hogy nem az akinek megismerték,és akkor jön a csalódás.Amúgy egy lánynak sehogy nem kell egy fiút "megszerezni".Majd,ha Te tetszel egy fiúnak,akkor Ő a tudtodra adja,és meg fog hódítani Téged.Gusztustalanok az olyan lányok,akik szaladgálnak a fiúk után.Egy normális fiú szemében eléggé értéktelen az a lány,aki ráakaszkodik,és nem kell meghódítani.Tudod,azok a csajok csak arra jók,aztán félre lehet dobni őket mint egy használt megunt cuccot.
Ne viselkedj így szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!