Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? Mikor próbálkozzak újra?
Figyelt kérdés
Hétfőn elhívtam egy lányt az évfolyamról ( http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__ismerkedes__525.. hogy hétvégén esetleg találkozhatnánk.De azt mondta hogy sokat kell majd tanulnia mert az előző hétvégén is csak tanult (előtte még megkérdeztem hogy milyen volt a hétvégéje és akkor is mondta hogy csak tanult szóval nem csak hirtelen találta ki szerintem)
Mióta nemet mondott így nem is tudom már nem annyira érzek sok mindent mintha "elment volna tőle a kedvem" talán ez a legjobb kifejezés.Ez miért lehet?Még mindig tetszik de nem tudom...A másik kérdésem pedig : Még egyszer elszeretném hívni valahova, de mikor kellene? A válaszokat előre is köszönöm( mind a 2 kérdésre) 15/f
2014. jan. 18. 21:00
1/2 anonim válasza:
olyan kedd körül kérdezdmeg mit csinál hétvégén ha meg az mondja hogy tanul akkor mond neki a félévzárás megvolt lazítson egy kicsit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!