Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy lány, velem egy idős,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány, velem egy idős, de én úgy érzem, hogy nem akar velem barátkozni, miért?

Figyelt kérdés
a lány velem egykorú és valamiért msn-en is próbálok vele beszélgetni,meg bármi.szeretnék vele jóba lenni,de nem megy.És még 5 en vannak testvérek és még aa báttya is tetszik nagyon, csak ő már nagy.
2007. okt. 9. 16:43
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
figyu kérdezd meg hogy mi a baja veled de én a helyedbe nem nyomulnék mert azt én sem birom
2007. okt. 9. 16:46
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Légy egyértelműbb! Lehet, hogy célozgatsz, de ezt a másik fél nem veszi észere, vagy nem tudja hova tenni.

Állj elé valami konkréttal, de persze előbb döntsd el, hogy az öcsi, vagy a bátyó:-)

2007. okt. 10. 18:39
 3/3 anonim ***** válasza:
milyen öcsi?.. na mindegy. lényeg az is hogy miért akarsz vele jóba lenni? egy igazi barátságot nem lehet így elkezdeni, hogy én most ezzel nagyon jóba akarok lenni. a jó barátságook általában ugy alakulnak ki, hogy mind a két fél egyszerre érdeklődika másik iránt, és akkor szép lassan... de tényleg, ez fontos, hogy miért szeretnél vele jóba lenni?
2008. júl. 5. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!