Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk miért flörtölnek olyan lányokkal akik iránt nem éreznek semmit?
A flörtölésnek mióta feltétele a szerelem? Flörtölésnek meg nem nevezném a randizásokat.
De miért ne lehetne valakit dobni pár randi után? Megismerte, nem tetszett és ennyi.
Tuti nem volt még kapcsolatod.
Mások ezt csinálják,a mai világban sajnos elég sokan ilyen taplók.Azonban én soha nem csináltam ilyet,és nem is fogok. :) Én ha akarok valamit egy lánytól,akkor azt komolyan is gondolom,ilyen egyszerű. :)
22/F
több lehetőség van erre:
1. Kell szex, nekünk jó lesz a szex érzelmek nélkül is, sőt ez szükség is sokszor, ki kell a feszültséget ereszteni
2. kell gyakorolni a hóditást, széditést, mert úgye nektek nem elég egy jófiú, aki öszinte és csak szeretni akar, nektek tapasztalt, sármos, hozzáértő pasi kell (de ahhoz úgye gyakorolni kell, senki se születik tudással). Mindegyikünk (fiúk) rájőn egyszer, hogy nem elég hogy önmaga legyen, nem elég nektek, hanem el kell játszodja a csábitást veletek, másképp számba se veszitek( a fiúk tudják miről beszélek )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!