Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lép egyikünk sem?
Figyelt kérdés
Pár hónapja beszélgetünk egy sráccal, nekem nagyon szimpatikus, ha úgy lenne biztosan összejönnék vele és én sem vagyok neki unszimpatikus az elmondásai alapján. Minden nap beszélünk, néha telefonon is, de a találkozóra még nem volt lehetőség. Pár alkalommal már volt róla szó, de nem volt teljesen lefixálva határozottan a dolog sajnos (már bánom, hogy akkor nem léptem fel határozottan e dolgot illetően). Sokszor említem neki, hogy megyek ide-oda, nincs mit csinálnom xy nap délután és várom, hogy azt mondja, hogy akkor eljön velem, vagy akkor felhozza a randi lehetőségét, de semmi. Tényleg ennyire vak lenne vagy félénk? Az én türelmem sem véges és néha komolyan úgy érzem, hogy beszélgetés közben csak úgy "rárontok", hogy találkozzunk, mert már nagyon szeretném látni.2014. jan. 17. 13:11
2/5 anonim válasza:
Valaki szórakozik veled. Ha a pasi valós lenne, az akivel te csevegsz,és komoly lenne, már réges régen találkoztatok volna.Valaki fel van kérve a szerepre tel-on.
3/5 anonim válasza:
Egy dolgot megtanultam a ferfiakrol,nem ertik a celzasokat! Mondd meg konkretan,h talalkozni szeretnel vele.N
4/5 A kérdező kommentje:
Második: minden este skypolunk :)
Szerintem is az lesz, hogy én lépek lassan.
2014. jan. 17. 13:29
5/5 anonim válasza:
Szerintem is a kettes válaszoló mond igazat..
Szerintem ne keresd te..
és ha már annyira szereted az idézeteket vagy a te ismerőseid is sokat kipakolnak a facre :P :
"Megtanultam,hogy aki nem keres,annak nem hiányzol...és akinek nem hiányzol,az nem szeret. A sors dönti el,hogy ki lép be az életedbe,de te döntesz arról,hogy ki marad. Az igazság egyszer fáj,de a hazugság újra és újra...ezért értékeld azokat akik értékelnek és szeresd tiszta szívből azokat,akik viszonozzák!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!