Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lépjek ki a barát-zónából?
Figyelt kérdés
van egy fiú,sokszor megyek vele együtt haza,beszélgetünk,elvagyunk,néha hozza a fiúosztálytársát is,akkor nem vagyok olyan nyitott,de akkor is jól megvagyunk.Szerintem egy kicsit bejövök neki,mert még pl facebookon ő írt rám először,úgy kezdődött az egész kis barátságunk.
De én úgy érzem,hogy nagyon jól megvagyunk és egy szinttel feljebb lépnék.szerintetek?
16/l
2014. jan. 15. 20:13
2/6 anonim válasza:
A labkrintus befogad de ki nem enged
3/6 anonim válasza:
Ugyan ebben a helyzetben vagyok... hnap beszélek vele...
Vagy hna lépek vagy soha 16/l :)
4/6 anonim válasza:
Nem tudom a megoldást de itt egy jó dal talán segít (egy kis különbséggel itt te vagy a fiú és a fiú a lány) :D
5/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:D
3as sok sikert!!:)
2014. jan. 15. 21:54
6/6 anonim válasza:
mi lenne, ha buliba vagy romantikus kirándulásra hívnád, és ott egy oldott pillanatban összehoznál egy csókot? Csak emlékezetesebb, mint két panelház között érzelmekben fulladozva könyörögni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!