Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elő szokott e fordulni veletek olyan, hogy annyira lehangoltak vagytok, és nincsen kedvetek senkihez, hogy azzal sincs kedvetek beszélgetni aki egyébként tetszik nektek?
Figyelt kérdés
előre köszönöm nektek a normális válaszokat2014. jan. 12. 19:29
1/8 Mátranováki Fényevő válasza:
Előfordult már párszor. Olyankor általában jelzem az illetőnek, hogy nem vagyok épp beszédes állapotban, ha nem életbevágó, akkor halasszuk el későbbre.
2/8 anonim válasza:
Elegge surun elofordul bat nekem senki nem tetszik most
3/8 A kérdező kommentje:
Lány vagy vagy fiú? :) nemeket is írjatok. köszönöm szépen :)
2014. jan. 12. 19:34
4/8 anonim válasza:
Jahhh, kőkemény depresszió, amikor már a pia sem kell!
5/8 Mátranováki Fényevő válasza:
Én egy autentikus gumirozmár vagyok. Amúgy hímnemű.
6/8 ASOT válasza:
Igen van hogy ha másnap hazamegyek és előző éjszaka kikészített a sok marha, akkor egy kis csendre vágyom, még ha az őrangyalom keres az sem érdekel.
7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat :)
2014. jan. 12. 20:15
8/8 anonim válasza:
Abszolúte. :/ Olyan meg is mondom a barátomnak, hogy most nincs túl jó kedvem,és nem tudok nagyon beszélgetni. Bár eddig olyankor mindig annyira aranyos volt, hogy végül felengedtem. :) 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!