Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Első randin mi tetszik egy lányon?
az a lanytol fugg, hogy mi tetszik rajta, pl szep a szeme vagy megvan minden foga, stb.
ha viszont arra vagy kivancsi, hogy mire figyelek fel az elso randin, akkor a valaszom a kovetkezo:
az osszhatasra. pont.
Én amikor randiztam srácokkal, mindig egy póló és egy farmer volt rajtam, meg sima edzőcipő.
Télen meg kabát. : D És egyik sem panaszkodott. :D
Olyanban menj, amiben jól érzed magad.
Ha személyesen engem kérdezel, akkor a következőket tudom mondani: a ruha ne legyen k*rvás, vagy "otthoni" ruha (kopott mackó pl.). Ékszer: ne legyen olyan hatalmas fülbevalója, amitől az az érzésed, hogy fájdalmas a viselete, cipő: télen ne papucsban legyen. Kb. ennyi, de úgyse az öltözködése érdekel, hanem a személyisége.
Valami egyszerű, de nőies összeállítás. Ilyenkor télen mondjuk egy csinos szoknya harisnyával és magas szárú csizmával, v. pl. egy kötött (egybe)ruha is nagyon csini tud lenni. De a lényeg az, hogy mindig önmagadat add!
22/f
a pasik nem úgy nézik a ruhát. Ne legyél olyan, mint egy megtépázott kakadu.
Legyen jó az összhatás, és kerüld el az egyértelmű ruhadarabokat: vasbetétes festékfoltos martens akkor kell, ha punkkal randizol, asközépig dekoltált kisfelső átlátszó platformcipővel pedig ha utána kápét elfogadsz.
és ne legyen minden ujjadon gyűrű, mert kényelmetlen lesz megfogni a kezed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!