Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hanyadik randin kellene megbeszélni, hogy akkor most mi is lesz ebből a sok randiból?
A negyedik randira készülünk kedden és úgy randizunk, hogy nem akarunk semmit se elsietni, eddig csak kézenfogva sétálás volt hidegben.
Mikor "beszélhetnénk" meg, hogy akkor most mi is lesz ebből a randizgatásból? Mindkettőnk nagyon tetszünk egymásnak, ezt már elmondtuk, de hogy tovább lépés oda, hogy "járjunk" még picit várni akarok és az első csókig is. Tehát a negyedik randin még nem akarom megcsókolni.
Ti hanyadik randi után lettetek egy pár? Hogy történt az egész? "Lennél a barátnőm?" vagy csak megvolt a csók és magától értetődően már pár voltatok a sokadik randi után?
Meséljetek és adjatok tippet, kérlek! :)
19/F
Nekem ma volt az első randim egy sráccal. Nekünk (nekem általában) az első randin, ha megvan a vonzalom, akkor az első csók is megvan. :)
Ha nem vagy biztos benne, érdemes rákérdezni, vagy feltenni a kérdést, hogy "lennél a barátnőm?" vagy valami ilyesmi :)
de lehet h magától jön majd, ne izgulj :))
16/L
Minek veszitek ilyen hivatalosan. Találkozgassatok a randik számolgatása nélkül, és majd alakul aminek alakulnia kell.
"Lennél a barátnőm?" -> kb úgy hangzik mintha lennél e a feleségem.
FELESLEGES ez a skatulyázás!
Én ugyan már öregebb vagyok, de azért válaszolok.
A férjemmel 24-21 évesek voltunk amikor összejöttünk. Az első randin volt több csók is. Meg volt beszélve a második randi. Msn en még beszéltünk aznap, és rákérdeztem megmondom őszintén. Hogy akar e kapcsolatot, vagy most mi is van:) És ő azt mondta hogy igen. Mármint hogy egy pár vagyunk:)
szóval így:)
én jobb szeretem az egyenes dolgokat, tehát nem volt kedvem találgatni mi is a helyzet, és az xedik randiig várni hogy kiderüljön hogy állunk.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!