Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hanyadik randin kellene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hanyadik randin kellene megbeszélni, hogy akkor most mi is lesz ebből a sok randiból?

Figyelt kérdés

A negyedik randira készülünk kedden és úgy randizunk, hogy nem akarunk semmit se elsietni, eddig csak kézenfogva sétálás volt hidegben.

Mikor "beszélhetnénk" meg, hogy akkor most mi is lesz ebből a randizgatásból? Mindkettőnk nagyon tetszünk egymásnak, ezt már elmondtuk, de hogy tovább lépés oda, hogy "járjunk" még picit várni akarok és az első csókig is. Tehát a negyedik randin még nem akarom megcsókolni.

Ti hanyadik randi után lettetek egy pár? Hogy történt az egész? "Lennél a barátnőm?" vagy csak megvolt a csók és magától értetődően már pár voltatok a sokadik randi után?

Meséljetek és adjatok tippet, kérlek! :)

19/F

2014. jan. 12. 19:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia, egyik barátommal úgy jöttem össze, hogy meg volt beszélve egy randi, de előtte smároltunk már (napokkal azelőtt) és egyértelmű volt a csóktól hogy mi most járunk..:D
2014. jan. 12. 19:20
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem ma volt az első randim egy sráccal. Nekünk (nekem általában) az első randin, ha megvan a vonzalom, akkor az első csók is megvan. :)

Ha nem vagy biztos benne, érdemes rákérdezni, vagy feltenni a kérdést, hogy "lennél a barátnőm?" vagy valami ilyesmi :)

de lehet h magától jön majd, ne izgulj :))

16/L

2014. jan. 12. 19:22
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Minek veszitek ilyen hivatalosan. Találkozgassatok a randik számolgatása nélkül, és majd alakul aminek alakulnia kell.

"Lennél a barátnőm?" -> kb úgy hangzik mintha lennél e a feleségem.

FELESLEGES ez a skatulyázás!

2014. jan. 12. 19:34
 4/5 A kérdező kommentje:
Jajj igen! És volt már vörös rózsa is! :)
2014. jan. 12. 19:39
 5/5 anonim ***** válasza:

Én ugyan már öregebb vagyok, de azért válaszolok.

A férjemmel 24-21 évesek voltunk amikor összejöttünk. Az első randin volt több csók is. Meg volt beszélve a második randi. Msn en még beszéltünk aznap, és rákérdeztem megmondom őszintén. Hogy akar e kapcsolatot, vagy most mi is van:) És ő azt mondta hogy igen. Mármint hogy egy pár vagyunk:)

szóval így:)

én jobb szeretem az egyenes dolgokat, tehát nem volt kedvem találgatni mi is a helyzet, és az xedik randiig várni hogy kiderüljön hogy állunk.

27/N

2014. jan. 15. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!