Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő meghívott moziba, akkor ő ki is fizeti a jegyemet?
Figyelt kérdés
Mert nem bánnám, meg hát ő hívott meg elvileg és kicsit szűkösen is vagyok most anyagilag.
Vagy ezt meg kellene kérdeznem?
2014. jan. 11. 18:50
1/13 anonim válasza:
Xd a nap kérdése:D persze...mond a pénztárosnak, hogy a csajom fizet!
2/13 anonim válasza:
Ha MEGHÍVOTT, szerintem Ő fizeti!!!
3/13 anonim válasza:
Dejól tolod :)
engem még sosem hívott meg nő. Szerintem kifizeti ja. De a jegypénztárnál úgy is ki fog derülni h előre megy e.
4/13 anonim válasza:
Attól függ hogy hívott meg:
Ha úgy hogy "Nincs kedved mozizni velem?" akkor szinte biztos hogy nem ő akarja fizetni.
Ha úgy hogy " Meghívhatlak moziba valamikor?" akkor lehetséges hogy ő fizeti, de nem tartom túl valószínűnek.
5/13 anonim válasza:
Elvileg úgy illene, ha tényleg meghívásról van szó, hogy a meghívó fél fizet. De a mai világban annyira az lett a divat, hogy mindenki fizeti a sajátját, hogy azért erre is számolj.
7/13 anonim válasza:
Lehet, hogy meghívott, de LEGYEN nálad annyi pénz, hogy magad is rendezhesd az árát. Ha semmiképpen nem fogadja el, akkor vegyél rajta kaját, amit megesztek a film alatt.
Nem illik csak úgy elmenni semmi nélkül!
8/13 anonim válasza:
Én is a nap kérdésének akartam nyilvánítani :D
9/13 A kérdező kommentje:
Nem.
Felhívott és azt mondta, hogy szeretnélek meghívni holnap moziba.
2014. jan. 11. 18:54
10/13 anonim válasza:
Igazából mivel te nem hívtad meg ezért ő hívott meg. De illene szerintem kifizetni a jegyed/jegyét. Küld magad elé és figyelj, hogy két jegyet kér-e vagy 1-et
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!