Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy hívjam fel magamra a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hívjam fel magamra a tanárom figyelmét?

Figyelt kérdés
Tetszik a matek gyak. tanárom. Egyetemre járok, hogy hívhatnám fel magamra a figyelmét? A matek elég jól megy, nincs vele gondom emiatt a nevemet is tudja már. 20 vagyok ő szerintem 40 alatt lehet néhány évvel.
2009. nov. 30. 22:04
 1/10 Andrewka ***** válasza:
66%
Amíg a tanárod jobb ha békénhagyod
2009. nov. 30. 22:07
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Vicces lenne ha ott smárolgatnál szünetbe a matek tanároddal...:D
2009. nov. 30. 22:11
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én általában jelentkezéssel szoktam.
2009. nov. 30. 22:22
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Óra után, vagy bármikor, annyi dolog van, ami miatt odamehetsz hozzá, megkérdezni valamit. Aztán lassan majd meg fogod így ismerni.
2009. nov. 30. 22:40
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Így van, menj oda szünetben, valami matekos kérdéssel. A dekoltázs legyen kinn egy picit azért:D
2009. dec. 1. 01:32
 6/10 anonim ***** válasza:
88%

Nekem egy tanárom lett a párom. :D Már 4 éve.

Javaslatom:

Tudd meg ,hogy házas-e?Szerintem olyan korban már igen, akkor hagyd mert vagy kihasznál majd, vagy pofára esel és égni fogsz egész egyetem alatt, ha tanít. :D

Másik dolog:

Nézd hosszan, próbálj szemezni, meg fogja látni, és ha viszonozza, akkor néha menj oda, kérdezz dolgokat, mosolyogj rá bályosan, pici dekoltázs, érezze, hogy kedveled. De ne nyomulj. Ha megtetszel neki, majd lép.

Esetleg azt is megtudhatnád, hova jár, és összefuthatnátok " véletlenül" egy kis eszélgetés stb.

Vagy fogj össze pár csajjal, sráccal és hívjátok el szórakozni, olyan helyre ami bejöhet neki is, de nem diszkóba. :D

A többieknek ügyesen add be. :D

2009. dec. 1. 11:33
 7/10 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem kérdezd meg töle orák után,hogy iskola mellett korepetál-e.De ha sikerrel akarsz járni,akkor jo kell gondolkodni,hogy hogyan is közeledél hozzá.Dicsérd meg szünetben,abban nincs semmi.

Tanárnö !

Szép a ruhája.

vagy

Nagyon aranyos ma.

2009. dec. 1. 15:26
 8/10 anonim válasza:
@15:26 Szerintem férfi a tanárja :)Szerintem is az a legjobb ha elösször megtudod hogy házas-e vagy sem,mert ha úgy próbálsz közeledni hozzá hogy ezt nem tudod akkor eléggé kínos lehet majd késöbb ha kiderül hogy házas :) ismerd meg és ahogy fent leirták próbáld meg aprobb dolgokkal éreztetni vele hogy tetszik, és ha viszonozza akkor szép lassan elöször :)
2009. dec. 1. 17:45
 9/10 anonim ***** válasza:
Hát rakd szét a lábad tuti siker lesz :P
2009. dec. 8. 20:36
 10/10 anonim ***** válasza:
Nana! Ez nem szülészet!
2009. dec. 8. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!