Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hívjam fel magamra a tanárom figyelmét?
Nekem egy tanárom lett a párom. :D Már 4 éve.
Javaslatom:
Tudd meg ,hogy házas-e?Szerintem olyan korban már igen, akkor hagyd mert vagy kihasznál majd, vagy pofára esel és égni fogsz egész egyetem alatt, ha tanít. :D
Másik dolog:
Nézd hosszan, próbálj szemezni, meg fogja látni, és ha viszonozza, akkor néha menj oda, kérdezz dolgokat, mosolyogj rá bályosan, pici dekoltázs, érezze, hogy kedveled. De ne nyomulj. Ha megtetszel neki, majd lép.
Esetleg azt is megtudhatnád, hova jár, és összefuthatnátok " véletlenül" egy kis eszélgetés stb.
Vagy fogj össze pár csajjal, sráccal és hívjátok el szórakozni, olyan helyre ami bejöhet neki is, de nem diszkóba. :D
A többieknek ügyesen add be. :D
Szerintem kérdezd meg töle orák után,hogy iskola mellett korepetál-e.De ha sikerrel akarsz járni,akkor jo kell gondolkodni,hogy hogyan is közeledél hozzá.Dicsérd meg szünetben,abban nincs semmi.
Tanárnö !
Szép a ruhája.
vagy
Nagyon aranyos ma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!