Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy barátnőm, hol tudnék vele szerelmeskedni? 14f
Talán majd akkor kezdjetek el szexelni ha már el meritek mondani anyucinak és apucinak. Akkor már TALÁN érettek is lesztek hozzá és nem kell bujkálni. Am azt tudod hova kell dugni v abban is segítsünk???
14 évesen!!!!! Jessszusom hova fajul ez a világ.
11: Ne izélj már, a szerelmeskedés nem azonos a dugással, az még odébb van ilyenkor.
Kérdező, hány éves a kislány?
16: Szerintem ez pont azonos. Mindegy. Le akarsz beszélni egy gyereket a nem neki való dolgokról, de kimondod, ami nem neki való. 14 éves gyerek előtt nem beszélünk ilyesmiről, te hülye felnőtt, legalább magaddal legyél koherens.
70-80 éve 14 évesek még nem is tudtak ilyesmiről, csak 18 év felett...
És még én vagyok a hülye..... XD Szövegértelmezést az általános iskolás tesóm tanulja és még nekik sem rágja ennyire szájba a tanár. Mégis tudja a kis szentem h mennyi jelentése van a dugni szónak. XD Vicces vagy hallod-e.
Am meg szted ha egy ILYEN mellesleg 18-as korhatáros oldalon nézelődik a kisfiúcska akkor még nem olvasott semmi szépet meg jót. Meg aztán az is jelent valamit h 14 évesen ilyenek járnak az eszében. Biztos a tv macitól tudja és csak virágkifejezésekkel körülírva. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!