Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok?! A ma 15-17 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok?! A ma 15-17 éves lányoknak milyen pasi az ideális? Mint külsőre és belsőre értem.

Figyelt kérdés

Csak a kívàncsisàg miatt.. Mivel úgy làtom,hogy a humor és kedvesség stb. màr nem elég..

Köszi a vàlaszokat! ;)

16/F

UI: A férfi bajtàrsaim vàlaszànak is örülök..:)

#lány #pasiideàl
2014. jan. 10. 17:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hol is vannak ezek a normális csajok?
2014. jan. 10. 19:23
 12/15 anonim ***** válasza:
wáá kiborulok ettől a hol vannak a normális csajok dolgoktól....AZ ORROD ELŐTT:D csak sajnos az élet nem tökéletes és lehet,hogy aki belsőre számodra a "normális" kategóriába tartozik, nem tetszik neked külsőre és hát erről ugye ő nem tehet;) hozzáteszem mit értesz normális alatt? magamhoz képest normális vagyok..de igen gyakran vihogok,gyerekesen viselkedek és minimum 2 barátnőmmel járok wc-re,de nem teszem ki a csöcsöm, nem iszom magam szánalmasra(csak mértékkel:D) normális vagyok? nah mind1 az eredeti kérdésre válaszolva... az én ízlésem elég különleges:) én vmiért a rocker,bakancsos fiúkat szeretem,de a legeslegeslegfontosabb dolog a HUMOR:D
2014. jan. 10. 22:08
 13/15 anonim válasza:
ilyen lánybol kéne több mint a #12 csak sajnos ritka, ismerek 1 párat de mindnek boldog párkapcsolatban élnek.Személy szerint nek a hozád hasonló nők jönnek be.De manapság én is azt látom hogy (majdnem)minden lánynak ezek a páwa és swag stílusú tömeggyártott emberkék jönnek be nekik
2014. jan. 11. 14:17
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem is ertem mi a jo ezekben a pawa fiukban, undoritoak, mintvalami megnyirt csajok, es az a stilus, es azok a szövegek -.- szerintem a legtöbb azt sem tudja mit mondd csak ez meno mert a többi pawa is ezt mondja..... De igen amugy abban is van valami igazság h a legtöbb átlagos fiú keresi a normalis lányokat, de azt hiszik h a nagymellu vakolt arcú lanyokban megtalálják életük szerelmet. Csak sajnos általában (legalábbis az én korosztalyomban ) mindenki rossz ember utan fut, mindenki. Pawak es a menőlanyok utan fut, es persze az atlagosak nem veszik észre egymast, mert ha mondjuk egy átlagos lany eszre is vesz egy átlagos fiút, akkor a fiúnak nem kell mert nem fogja meg annyira külsőre mint a tömeg csajok. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom.... Persze vannak kivétel ! Legalábbis nagyon remelem ! :) engem is pl általában azert nem vesznek észre mert én olyan csendes lany vagyok, nem szeretek a figyelem középpontjában lenni, es ezt pontosan tudom mert az a fiú akibe szerelmes voltam (termeszetesen viszonzatlanul)3 évig Közölte velem h csak egy baja van velem h túl csendes vagyok es visszahúzódó..... Hat akkor Menjen a visitozo tinip*csak utan.... Es Mindezt ugy h meg csak nem is ismert, csak abból szűrte le h nem üvöltöztem allandoan.... Pedig o egy normalis srac volt.... Es ha mondjuk megismert volna akkor tudna h igen is sokat beszélek :D xP ja es kérdésre válaszolva külsőre nekem szinte mind1 nem kell izom, nem kell kefe haj, köldökig kivágott póló, az se nagyon zavar ha nem magasabb nalam, egy dolog van amit nem birok az a szakáll, Bajusz es egyeb arcszorzetek xD ha az nincs akkor jöhet :D na es akkor egy jo részletes belső : :) szoval lehessen vele sok mindenről beszelni amik engem is erdekelnek : pl : Filmek ( akció, Fantasy, horror Filmek :) ) zene : nickelback, daughtry, greenday.... Legyen vicces. Utalja justin biebert. Az összes pawat ki tudjam vele rohogni :D ne legyen csendes ( jo ez igy az előbbiek utan furcsa xD de ugy eretem h ne fogyjunk ki a témából :) ) ha lehet akkor 14-17 eves legyen :) ne legyen erőszakos, ha valamit nem akarok akkor értse meg, :) szeresse a filmeket ! :) nagyon ! :) ne legyen túl nyálas, szoval ne akarjon nyálas romantikus filmeket nézni.... :p :) es szeressen beszelni/jatszani gta-val , maffiával, Walking dead-el :) imádom nézni amikor valaki jatszik :) csak nem bírom ki h én ne játszák :) es az a legjobb ha lehet vele nézni YouTube-on goodlikeot, Dancsó-t, grazort, Vito zsombort, szefit.... :) kb Ennyi :)

14/l :)

2014. júl. 2. 22:59
 15/15 anonim válasza:
Olyanok, akiket etõtten leírtak.
2016. ápr. 21. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!