Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok?! A ma 15-17 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok?! A ma 15-17 éves lányoknak milyen pasi az ideális? Mint külsőre és belsőre értem.

Figyelt kérdés

Csak a kívàncsisàg miatt.. Mivel úgy làtom,hogy a humor és kedvesség stb. màr nem elég..

Köszi a vàlaszokat! ;)

16/F

UI: A férfi bajtàrsaim vàlaszànak is örülök..:)

#lány #pasiideàl
2014. jan. 10. 17:20
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
54%
páva legyen az a legfontosabb
2014. jan. 10. 17:21
 2/15 anonim ***** válasza:
55%

Amilyennek kellene: jofej, humoros kedves a lanyokkal de baratkent is tud hulyulni vele, atlagos v helyes kinezetu

Amilyen igazabol: bunko, lenezo, paraszt leszarom still, pawah, helyes izmos gyerek

15f

2014. jan. 10. 17:24
 3/15 anonim ***** válasza:
Az biztos, hogy a nagy farkat nem szeretik :(
2014. jan. 10. 17:25
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
legyél önmagad! és egyidő után lesznek lányok akik érdeklődni fognak irántad...persze nem ezek az egyszerhasználatos ri.@ncok
2014. jan. 10. 17:30
 5/15 anonim válasza:

legyen csipkelődös, figyelmes, ne tulzottan kedves, de ne legyen paraszt, humoros, egy kis izom nemárt ha van rajta, ugy vettem észre, h nekem a barnák jönnek be(haj,szem), ne úgy nézzen ki, mintha most lépett volna ki egy divatmagazinból

15/l

2014. jan. 10. 17:31
 6/15 anonim ***** válasza:

Kb egyezik a véleményem az előzőekkel, az már nem elég (sőt nem is kell!) ha kedves vagy, jófej, humoros és viszonylag jól nézel ki. Áhh...

Légy páwa, bunkó paraszt, és máris tied minden lány.

És nem a keserűség beszél belőlem, tényleg ezt látom.

16/F

2014. jan. 10. 17:32
 7/15 anonim ***** válasza:
Páwa, swag, raj jön be a csajoknak, legyél metroszexuális és flegma és máris lesz egy csomó csajod. F
2014. jan. 10. 17:40
 8/15 A kérdező kommentje:

Valahogy én is ezt làtom sajnos.. Bàr vannak normàlis lànyok még,csak ritkàk..

Most a lányokhoz lenne egy kérdésem; Miért ezek a tìpusú ,,fiúk,, jönnek be nekek? :P

(Az én véleményem hogy nevetségesek ezek az úgymond; ,,jó pasik,,)

2014. jan. 10. 18:13
 9/15 anonim ***** válasza:
84%
ez annyira gáz már, hogy mindenki ezen nyávog...keresd a normális csajokat és akkor elég lesz a humor meg a jófejség, nem kell díszb*zinak kinézned... 17L
2014. jan. 10. 18:52
 10/15 A kérdező kommentje:
Hogy tisztàzhassam magamban, elmondanàtok,hogy pontosan mit értetek az alatt,hogy pàva és swag? :P
2014. jan. 10. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!