Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok?! A ma 15-17 éves lányoknak milyen pasi az ideális? Mint külsőre és belsőre értem.
Csak a kívàncsisàg miatt.. Mivel úgy làtom,hogy a humor és kedvesség stb. màr nem elég..
Köszi a vàlaszokat! ;)
16/F
UI: A férfi bajtàrsaim vàlaszànak is örülök..:)
Amilyennek kellene: jofej, humoros kedves a lanyokkal de baratkent is tud hulyulni vele, atlagos v helyes kinezetu
Amilyen igazabol: bunko, lenezo, paraszt leszarom still, pawah, helyes izmos gyerek
15f
legyen csipkelődös, figyelmes, ne tulzottan kedves, de ne legyen paraszt, humoros, egy kis izom nemárt ha van rajta, ugy vettem észre, h nekem a barnák jönnek be(haj,szem), ne úgy nézzen ki, mintha most lépett volna ki egy divatmagazinból
15/l
Kb egyezik a véleményem az előzőekkel, az már nem elég (sőt nem is kell!) ha kedves vagy, jófej, humoros és viszonylag jól nézel ki. Áhh...
Légy páwa, bunkó paraszt, és máris tied minden lány.
És nem a keserűség beszél belőlem, tényleg ezt látom.
16/F
Valahogy én is ezt làtom sajnos.. Bàr vannak normàlis lànyok még,csak ritkàk..
Most a lányokhoz lenne egy kérdésem; Miért ezek a tìpusú ,,fiúk,, jönnek be nekek? :P
(Az én véleményem hogy nevetségesek ezek az úgymond; ,,jó pasik,,)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!