Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek a paranoiám ellen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek a paranoiám ellen?

Figyelt kérdés
Akárhányszor megismerek egy srácot és elkezdünk randizni, mindig az az érzésem támad, hogy "ááá, úgysem fogok neki kelleni". Amúgy kifejezetten szép lány vagyok és egyetemista, meg minden... Volt is már 3 hosszabb kapcsolatom. Szóval tényleg semmi nem indokolja ezt az érzést, mégis mindig rám tör. Most megismertem egy srácot, eddig kétszer randiztunk, mindkét randi jó volt, és kb egy hét múlva fogunk újra találkozni, mert messze lakik. Eddig minden nap írt vagy fb-on, vagy sms-t, ma meg nem írt és ettől egyből arra gondoltam, hogy biztos nem érdeklem. Mit tudnék tenni ez ellen a végtelen pesszimizmus ellen? 23/L

2014. jan. 8. 21:49
 1/6 A kérdező kommentje:
Vagy szerintetek írjak neki ma én?
2014. jan. 8. 21:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Jó ötlet
2014. jan. 8. 21:54
 3/6 anonim ***** válasza:
Fog írni,hidd el! Lehet,hogy éppen most nem tud írni de ami késik nem múlik. :)
2014. jan. 8. 21:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Kicsit lazulj, és írj neki, valószínüleg kiváncsi, hogy ha ő nem ír, te fogsz-e írni. Az nagyon szar érzés, amikor én teperek, a lány meg egy kicsi lelkesedést sem mutat, aztán meg kiderül, hogy bejövök neki..
2014. jan. 8. 21:55
 5/6 anonim válasza:
Írj neki te. Lehet hogy csak valami úgy adódott, hogy nem tud éppen. Van ilyen. Ha az én barátom nem ír egész nap én is borzalmasan elkezdek parázni, csak attól hogy történt valami. Ilyenkor írok én.
2014. jan. 8. 21:56
 6/6 A kérdező kommentje:
Mondjuk azért szoktam neki jelzéseket adni, hogy tetszik... tegnap pl. mondtam neki, hogy szívesen lennék most vele tanulás helyett és ennek nagyon örült. Csak nem akarom üldözni a "szerelmemmel". Lehet, hogy ő nem vágyik még (vagy egyáltalán) mindennapos beszélgetésre. Különbözőek az emberek.
2014. jan. 8. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!