Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Milyen lánnyal jönnétek össze?
http://www.youtube.com/watch?v=X1PpAda9x8Y
Ilyen lánnyal akarnak, csak annyira buták, hogy nem tudják megfogalmazni :)
Külső szempontjából nincsenek nagy igényeim.
Én elsősorban az alacsony lányokra bukok igaz én sem vagyok valami magas de nekem a 160-165 cm magas lányok bejönnek. Azok közt is a vékonyabbak jó nem kell hogy nádszál vékony legyen ha van rajta egy kis husi az bőven megfelel nekem :)
De 170 cm magas lányok is beszoktak ám jönni, én is ilyen magas vagyok, sőt az sem zavar ha picit magasabb nálam.
A lényeg az hogy legyen kedves a tekintete, mosolygós, pozitív kisugárzás legyen meg, ne legyen agyon sminkelve, hogy festett vagy eredeti hajszín az igazából nálam mindegy, lényeg hogy ne legyen agyon festve és lehetőleg legyen ápolt a csajszi.
Belsőleg: Itt már picivel több igényem van. Itt is legyen meg a kedvesség, odaadás, őszinteség, szeretet, komolyság, de legyen vicces is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!