Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit szólnátok, ha csakúgy megcsókolna egy lánybarátotok (előzmények lent)?
Van egy srác, akivel barátok vagyunk, de pár hete bepróbálkozott nálam, mikor nála aludtam. Csókolóztunk, és több is lett volna, ha rajta múlik, de nem. De ez csak az ágyban történt... azóta kétszer együtt aludtunk, és mindig csak az ágyban kezdeményezte, szóval talán csak szexelni akar. Viszont a csók nagyon jól esik vele, és én beleszerettem ebbe a fiúba. Hogy reagálna, ha elhívnám egy romantikus programra, és egy jó pillanatban lekapnám? :D Valószínűleg hülyének nézne,eddig csak ő csókolt meg, és abban sem vagyok biztos,h meg merném tenni. Vagy inkább csak teremtsek olyan helyzetet,h Ő csókoljon meg? De hogyan?
20/L
Ha együtt vagytok, tegyél be egy lassú zenét és kezd el körülötte táncolni egy kicsit, egyre közelebb hozzá. Ő fog magához rántani, ha mosolyogsz és végignyalod a szád a szeme láttára.
Vagy csak lassúzzatok és kezd el cirógatni a fejét és adj puszikat a nyakára.
Ha véletlenül TV-t néztek, akkor feküdj el az ágyon és a fejedet hajtsd a lábára. Cirógasd az arcát és nézz rá vágyakozó szemmel. Erre is be kellene, hogy induljon.
Miért nézne hülyének? Erre vár!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!