Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Várjunk rá, hogy ti keressetek minket, lányokat, vagy hívjunk el mi közös programra ha már ismerjük egymást?
Tehát ismerjük már egymást, jóban is vagyunk. Mindkettőnk részéről érződik a vonzalom. Tudom, hogy elfoglalt a srác, dolgozik és suliba is jár, meg hát van elég dolga... De facebookon sokat van fenn. Mégis csak ritkán ír rám (hetente kb egyszer). Én is szoktam neki írni néha, de mivel elfoglalt, nem akarom, h túlbuzgónak tartson. :D Írjak neki és elhívjam valami programra? Vagy várjak, amíg ő keres? Legutóbb ő írt,de hamar el is köszönt. Nem alakulnak köztünk a dolgok,talán pont azért,mert elfoglalt és nem akar belemenni egy kapcsolatba. :( De azért jó lenne gyakrabban találkozni vele,legalább hetente egyszer,mert hiányzik.
20/L

Akinek jobban hiányzik az a valami, mint a szerelem, az hülye! Nem lehet senki annyira elfoglalt, hogy emiatt ne tudjon kapcsolatot fenntartani. Anélkül minek dolgozik, magának?
Ha ennyire nem alakul köztetek semmi, te is megteheted az első lépést. Ja! Találj egy jó kis programot, ami érdekelheti, és akkor ott kettesben lehetsz vele és egy kicsit többre juthatsz. Vagy csak elmentek valahová egy pizzára és egy sörre. Azt mindenki szereti :)

Biztos nem kezdeményeznék randimeghívást akármennyire is odavagyok valakiért, bár ilyen még nem is volt igazából.
Olyan volt, hogy ismerkedtem valakivel és idővel el is hívott randira. Én is nagyon vártam a dolgot, de nem akartam kezdeményezni... Nem én vagyok a pasi. :) Szerencsére nem kellett sokat várni. Határozott pasi, még mindig az. Együtt vagyunk, házasok is.:) Szóval 18 nap ismerkedés után találkoztunk, de kb 1 hét után hívott el.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!