Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez szerelem lenne? Tanácsokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szerelem lenne? Tanácsokat várok.

Figyelt kérdés
Van egy lány akit nagyon megkedveltem és tetszik. Jókat szoktunk beszélgetni. Szeretek is vele beszélni meg ő is velem. Az utóbbi hetekbe szinte mindennap a rajta jár az eszem. Van mikor rágondolok és a gyomrom is összehúzódik. Ez szerelem? Vagy miért van ez? Értelmes válaszokat kösz.
2009. nov. 29. 18:06
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez barátom az!
2009. nov. 29. 18:08
 2/8 anonim ***** válasza:
kezdődő szerelem, lesz még igyse :)
2009. nov. 29. 18:14
 3/8 A kérdező kommentje:
H. érted h. lesz még így se?
2009. nov. 29. 18:16
 4/8 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok már vele jó pár hónapja,mindig rajta forgok meg minden..elmondtam neki hogy szeretem azota mint ha ki cserélték volna.Előtte jól elvoltunk meg minden most meg örülök ha msn en 5óra alattt ír két mondatot találkozni meg nem igen akkar többet mindig le terel :D szal..beszop***tam
2009. nov. 29. 18:57
 5/8 anonim ***** válasza:
Igy jártam anyátokkal 1. évad 1. epizód, NE MONDD KI HOGY SZERETED :D akkor se ha tényleg már úgy érzed :)
2009. nov. 29. 19:21
 6/8 anonim ***** válasza:

Fülig szerelmes vagy :):)

Szerintem se rohanj le,azt az apizódot én is láttam :D:D

De azért adj jelzéseket,az állóvíz hosszútávon megöli a dolgokat.

2009. nov. 29. 19:34
 7/8 anonim ***** válasza:
óó ez az igen!:D és élőben beszéltek legtöbbett vagy msn?
2009. nov. 29. 19:53
 8/8 A kérdező kommentje:
élőben.:)
2009. nov. 29. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!