Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez nagyon gáz randi végén?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nagyon gáz randi végén?

Figyelt kérdés

Jól ment a randi, hazakísértem a leányzót, és búcsúzáskor le akartam smárolni, de elkapta a fejét, megölelt és adott egy szájra puszit.

Én 18/f, ő 16/l.

2014. jan. 5. 09:22
 1/7 anonim ***** válasza:
hát fura, de én is megtettem már :D ez azt jelenti h szeret ő irányitani :DDD van aki ezt szereti, pl én is de van aki szereti ha basáskodik felette a pasi meg a srácra bizza magát etéren. :) kérdezz rá szerintem. amúgy nemgáz, mert karakterfüggő
2014. jan. 5. 09:24
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Az gázabb lett volna, ha megtérdel és elszalad.
2014. jan. 5. 09:37
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ebben semmi gáz nincs, egyszerûen arról van szó, hogy szerinte még nem tart ott a "kapcsolat". Ne kérdezz semmit, várj még néhány alkalmat, amíg újra próbâlod, addig meg legyen puszi köszönéskor.
2014. jan. 5. 09:39
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez kifejezetten pozitív. Igazi csókot még nem akart (korainak érezte), de az öleléssel és szájra puszival jelezte, hogy minden oké volt és vonzódik hozzád, csak szüksége van egy kis türelemre. :)
2014. jan. 5. 09:56
 5/7 anonim ***** válasza:
31%
Nem tart vonzónak csak kedveli a társaságodat. Kb. 90 %,hogy legyünk inkább csak barátok lesz belőle.
2014. jan. 5. 10:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Egy másik fúval is randizgat párhuzamosan és így nem érzi magát, akkora k*rvának.
2014. jan. 5. 10:14
 7/7 anonim válasza:
megijedt. engem tegnap megcsókolt a barátom, és teljesen leblokkoltam. nem is tartott sokáig alig 10mp volt. a 2. nagyon jó volt, az már nyelves volt, addigra én is lenyugodtam
2014. febr. 5. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!