Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szakítás pár randi után hogyan?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás pár randi után hogyan?

Figyelt kérdés

18 lány vagyok és a suliból egy srác elhívott randizni most a szünetben. Kettő randink volt és a másodikon volt csók is, többször is, de valahogy mégse érzek semmit iránta:/ az a gond h a haverja mondta h régóta próbál randira hívni, és h nagyon kedvel.. De én ezt csak most tudtam meg. Nem akartam gonosz lenni és facen "szakítani" (azt se tudom h szakítás e), viszont én egyszerűen képtelen vagyok bárkit is megbántani:( és hétfőn iskola és nem tudom h mit és h mondhatnék neki.

Kérlek segítsetek

#szakítás #kedvesen szakítás
2014. jan. 4. 17:15
 1/8 anonim ***** válasza:

Na az iskolában csináld.

Ha vasárnap nem találkozol vele, akkor hívd fel, hogy hétfőn iskola előtt találkozzatok valahol, és ott mondd meg neki, hogy ne haragudjon, de rájöttél h nem az eseted, és ezért nem szeretnél többet randizni vele.

Ezt muszáj így őszintén megmondanod,

2014. jan. 4. 17:17
 2/8 anonim ***** válasza:

#1-es vagyok újra: azt hozzá teheted, hogy nincs vele semmi baj, nem tehet ő róla, de te sem, ez van, más lánynak biztos nagyon fog tetszeni majd.

Többet nem nagyon tudsz tenni. Ezt viszont illik megtenned.

2014. jan. 4. 17:19
 3/8 A kérdező kommentje:
Erre én is gondoltam de esélytelen:/ vasárnap nem ér rá hétfőn meg neki 7től van órája nekem meg 9től
2014. jan. 4. 17:20
 4/8 A kérdező kommentje:
De az jó ötlet h mimondhatnék neki, köszönöm:)
2014. jan. 4. 17:22
 5/8 anonim ***** válasza:

Akkor hétfőn suli után, de tényleg 4 szemközt, erről gondoskodj. Társaság előtt ez tök megalázó lenne, gondolj csak bele.

Hajrá, majd túl leszel rajta, de jobb így, hidd el.

2014. jan. 4. 17:25
 6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm:) remélem h nem bántom meg:/
2014. jan. 4. 17:26
 7/8 anonim ***** válasza:

De, biztos lehetsz benne, hogy rosszul fog esni neki ott akkor. De majd túl lesz rajta.

De akkor is ez a legegyenesebb és legegyszerűbb út, jobb, mint mindenféle kamuzásba és kellemetlen szituációba belebonyolódni. Amúgy meg nem haragudhat az összes lányra a világon, aki nem akar randizni vele.

2014. jan. 4. 17:30
 8/8 anonim ***** válasza:

Mindenképp négyszemközt tedd meg.

Egyik volt osztálytársam fél év után szakított a pasijával az osztályteremben....többen hallották is. Undorító az ilyen szerintem. Amúgy a csaj már a fél osztálynak elmondta hogy ki akarja dobni mert nem szereti. de ez nagyon durva és szemét húzás volt szerintem. Szerencsétlen srác majdnem elsírta magát. Lehetett rajta látni hogy nagyon szarul van, és hideg zuhanyként érte a dolog.

Szóval négyszemközt.

2014. jan. 7. 02:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!