Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A borosta bejön a csajoknak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A borosta bejön a csajoknak?

Figyelt kérdés

Van aki azt mondja, hogy férfias, van aki meg azt, hogy "úgy néz ki mint egy hajléktalan!"

Most akkor melyik inkább?

2014. jan. 4. 19:11
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Hát ne haragudj 9-es, az utolsók már lehet, hogy tényleg kicsit hosszúak, de sajnos köztest nem találtam, így csak ezeket tudtam belinkelni. Ami pedig az első hármast illeti, azt még borostának hívjuk, legalábbis ha nem, akkor rosszul használja az egész családom, környezetemet és így én is. :)

Te viszont azt tanuld meg, hogy mi az a szőr, ugyanis a borosta is szőr.

2014. jan. 4. 19:49
 12/20 anonim ***** válasza:
*környezetem (mielőtt a magyar nyelvtant sem tudom) :)
2014. jan. 4. 19:51
 13/20 anonim válasza:
Imádom a borostát!! Valszeg ez a fétisem. A pasimnak iszonyat szexi borostája van,még azt is elviselem hogy szúr.nem kell mindennap borotvalkozni.
2014. jan. 4. 22:25
 14/20 anonim ***** válasza:
91%

19:49

akkor rosszul használjátok a fogalmat.

A borosta jelentése: olyan "szőr", ami a végénél lett elvágva, ezért még éppen hogy látszik.

Nem hiába mondjuk azt férfiak, hogyha esetleg alul borotválkozunk, hogy szúr a borosta. Mivel csak 1 napig szúr, amíg kijön, és onnantól kezdve szőr van ott, és nem borosta.

Azaz egy férfi akkor mondhatja magát borostásnak ha:

- naponta borotválkozik és nem a gyökerénél vágja el a szőrt (azaz gépet használ)

- vagy lassan nő a szőrzete (ez nagyon ritka a világon)

2014. jan. 4. 23:00
 15/20 anonim ***** válasza:
azt még lefelejtettem hogy az 1. és a 3. kép amit linkeltél, az már szakáll/bajusz kombó és nem borosta. A másodikat azt megkérdőjelezem, mert ez a szőr sűrűségétől is függ látszatra.
2014. jan. 4. 23:01
 16/20 BlackWidow007 válasza:
Nem mindegy ki mit ért borosta alatt??:D A lényeg az, hogy nagyon nagyon jól néz ki! Ha teheted növessz borostát, mert a kevésbé helyes srácokból helyest, a helyes srácokból pebig ultrahelyest varázsol!;D
2014. jan. 5. 15:34
 17/20 anonim ***** válasza:

engem a borosta nagy beindít :3

17/L

2014. jan. 18. 16:14
 18/20 anonim ***** válasza:

15:34

Nem mindegy egyébként.

Nem mindegy hogy szakállam legyen, vagy borostám.

Ismerek olyan csajt, aki a szakállat már nem szerette, de a borostára beindult.

2014. jan. 18. 16:29
 19/20 anonim válasza:
Én személy szerint imádom ha valaki borostásan a nyakamhoz bújik. :D bejövős :) 17/L
2014. aug. 18. 15:08
 20/20 anonim válasza:
Igen, bejön :D
2014. dec. 10. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!