Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van két srác. Mind2en nagyon bejönnek. Hogyan döntsem el h most melyik? (lent)
Na az egyik Dani:nagyon helyes kedves aranyos az a tipikus megbizhato srác,csak az a baj h nem mer velem beszélgetni,mert folyton zavarban van (mert már kiderült h tetszem neki)viszont tetszik nekem de ha nem nagyon beszélünk elég nehéz neki kimutatni.
És a másik Myke:Kedves aranyos és mikor vele vok ugy érzem h a közelében kell lennem és meg kell érintenem.Rengetegszer összeakad a tekintetünk,és izzik a levegő körülöttünk.Csak hát ő se tökéletes xD Szemrebbenés nélkül képes nekem hazudni (nem egyszer volt rá példa)...ráadásul szeret inni (persze nem alkesz,de azér sztem nem kéne ) és cigizik amit nem nagyon kedvelek.Ja és ők ketten haverok,így még nehezebb. Bocsi ha hosszu lett.Fiuk lányok irjatok nyugodtan :):) nagyon megköszönném :D 17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!