Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az hogy sok lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy sok lány nem mer kezdeményezni, várják hogy a pasi kezdeményezzen, aki meg kezdeményezik náluk, az meg csak szexet akar?

Figyelt kérdés

Több lánnyal is találkoztam már, aki mutatta jelét, hogy tetszem neki, de én nem vagyok ez a kezdeményező típus, csak azért mert valakinek tetszem...

Nálam az a lényeg, az kezdeményez, akinek megtetszik a másik. Persze azért nekem annyira külső igényeim nincsenek, szóval majdnem a 99%-ának megadom a lehetőséget az ismerkedésre.

Aztán volt egy lány, akivel elkezdtem beszélgetni egyszer (nem régen), én mentem hozzá oda, mert láttam hogy baja van. (nem buliban voltunk, de hasonló volt). Mondta, hogy összejött egy fiúval, aki szex után kidobta, de közben én tetszem neki.

Kérdeztem tőle, hogy miért nem jön oda hozzám akkor, vagy ha ezt nem is teszi, miért jön össze mással.

Ő azt mondta, hogy életében elsőnek mentek oda hozzá, és önmagában a pasi nem tetszett neki, csak ezért az érzésért, nyitott lett volna egy kapcsolatra.

Én eleve nem is értem az összefüggést a 2 dolog közt - nem tudom hogy ti értitek-e - de ezt a felfogást még mindig nem értem.

Miért hibáztatott engem azzal, hogy nem megyek oda hozzá? (mert mondta hogy bunkó??? voltam). Tényleg aranyos csaj, csak hát azért mert pasi vagyok, ezért menjek oda, ha eleve nem is akartam?

Most beszélgetünk, de nem hiszem hogy akarok valamit is tőle, ezzel a felfogással, vagy nem értem mi a célja. Tényleg meglenne benne minden, hogy együtt legyünk, csak hát ha ő így áll az élet dolgaihoz, hogy ő "különleges" (mégha az is), és ezért megérdemli hogy megkörnyékezzék, mert ha nem az illető bu@i, vagy bunkó, nem biztos hogy egy lesz az életképünk.

És ezek után mondja valaki nekem hogy egoista vagyok...

Ti értitek ezt?

2014. jan. 3. 21:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az a baj, ha a srác tudja, h kell neked... Kezdeményezel is, akkor nagyon sok esetben nem vagy annyira érdekes, mert nem kell küzdenie. Ezért vésztartalék kategóriába lehet kerülni, mert jobban szeretik a kihívásokat, meg azt ha ők irányíthatják a dolgokat. :)
2015. jan. 4. 11:45
 12/14 anonim ***** válasza:

Gratulálok fiam, igazi lány lettél!

Olyan, mintha MEG SEM AKARNÁD érteni azt, amiket írnak.

Az utolsó például nagyon jól leírta, hogy miről van szó, de voltak még elég jó válaszok. Volt már egyébként barátnőd?!

Nem úgy tűnik, hogy valamennyit is foglalkoznál azzal, hogy egy lánynak mi kell...

Egy lánynak elég megszégyenítő tud lenni, ha neki kell odamenni, és meghívni téged egy italra. Legalábbis nekem az lenne, úgy érezném, hogy jelenleg én hordom a nadrágot, pedig nekem szoknyát kellene viselnem. Ilyenkor olyan, mintha odavetném magam elé, és eldöntheti, hogy kellek e neki vagy sem. Ilyenkor jön az, hogy vagy igen, vagy nem. Ha igen, akkor valószínűleg a srác már vinne szobára, mert ez a csajt is csak odafújta a szél, tetszik, hát miért ne?..

Na kb. erről lenne szó, közben a lány lehet csak megismerné a srácot, de ő már könnyű préda..

Ezért nem szeretünk (legtöbbünk) kezdeményezni.

Ezt mindenképpen próbáljátok megérteni srácok, csak előnyötökre fog válni!

2016. jún. 10. 09:53
 13/14 anonim ***** válasza:

Teljesen így vagyok mint te kérdező mindenben. De az utolsó lány valaszoloval is egyetértek es megértem őket ebben a szituációban. Így lesz az, hogy sem nekem es szerintem sok más férfi/fiú társamnak nem lesz barátnője mivel egyik fél sem kezdeményez. Mindenki csak nézi egymást es var a másikra...

18/F

2016. aug. 27. 15:20
 14/14 anonim ***** válasza:

Én is hasonló véleményen vagyok, mint a Kérdező.

A nők is ugyanolyan emberek, mint mi férfiak. Semmivel sem különbek. Ha szeretnék valamit azért van a szám, hogy használjam és a tudtára adjam.

Ha tetszik egy Nő odamegyek hozzá. Elmondom neki, szeretne-e ismerkedni, beszélgetni. Ugyanezt fordítva is elvárom!

Helyes módon kiharcolták az egyenjogúságot. Éljenek a jogaikkal az ismerkedés terén is. Ezért van a kommunikációnak nevezett fogalom.

Nem értem, miért megalázó az, ha a Nő odamegy a pasihoz s kezdeményez. 50-50% az esély. Ugyanez a pasiknál is így. Vagy-vagy.

Volt olyan nő, aki megkeresett. Elmondta, mit szeretne. Ha szimpatikus volt szívesen beszélgettem, ismerkedtem vele. Amennyiben nem, finoman, udvariasan, igyekezve nem bántóan megmondani neki, nem szeretnék Tőle semmit. Mindig megköszöntem az őszinteségét bármelyik véglet is volt.

Nem nagy kaland.

29/f

2018. jan. 19. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!