Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti ilyen körülmények között...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti ilyen körülmények között hogy hívnátok fel egy fiú figyelmét?

Figyelt kérdés

Bocsi, lehet hogy ostoba kérdés lesz, de szeretnék normális válaszokat kapni rá.:)

Névről meg látásból ismerek egy srácot csak, nem járunk egy suliba, nem lakunk egymás közelében (szomszéd városban lakik), de szimpatikus az arca és a kisugárzása, maga az egész ember, és meg szeretném ismerni. De mivel nem beszéltünk még, nem is találkoztunk, csak fb-n ismerősöm, nem tudom mit csináljak, hogyan kelthetném fel a figyelmét interneten keresztül. Valami ötlet ,vagy teljesen verjem ki ezt a fejemből? 18/L

2014. jan. 3. 15:30
 1/6 anonim ***** válasza:

Írj rá.... többi kialakul majd, hogyha akar valamit a srác.....

Ecser Maglód? :DDDDD viccelek

2014. jan. 3. 15:32
 2/6 anonim válasza:

Csatlakozom az előttem szólóhoz!

Ha még nem tetted volna, írj rá face-n, köszönj, kérdezd meg, mi újság vele, miket csinált mostanában, mit csinál szabadidejében, stb. Ha eddig eljuttok, innentől már szinte magától fog menni a beszélgetés. Ha szeretnéd, azt is megkérdezheted tőle, nem tudtok-e valamikor találkozni, beszélgetni.

2014. jan. 3. 15:36
 3/6 A kérdező kommentje:

de az gáz ha valaki ismeretlen ráír valakire szerintem, legalábbis amikor rám írtak ilyen körülmények között, nem sült el jól (a fiú részéről)..:D

olyan, hogy valami kiírásához kommentelek, véleményt írok? egyszer már bejött másnál csak az pont fordítva volt :D és utána folytattuk üzenetben, és jó barátok lettünk :)

2014. jan. 3. 15:41
 4/6 anonim válasza:

Szerintem a kommentelős is egy remek módszer. Nálam is sokszor bevált már. Ha szeretnéd, lájkolj, kommentelj valamit... És írj a végére smile-t :D Aztán, ha minden jól meg, mehet az üzenetváltás.

Én hiszek benned! :D Biztosan menni fog! :) Sok sikert! ;)

2014. jan. 3. 16:01
 5/6 A kérdező kommentje:

köszönöm, én is kezdek hinni a dologban, mindenkinek ment a zöld pacsi:)!

sokat segítetek mind a kérdésben, mind az önbizalmamon :)

2014. jan. 3. 16:12
 6/6 anonim válasza:
Örülök, hogy segíthettem!
2014. jan. 3. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!