Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ilyen körülmények között hogy hívnátok fel egy fiú figyelmét?
Bocsi, lehet hogy ostoba kérdés lesz, de szeretnék normális válaszokat kapni rá.:)
Névről meg látásból ismerek egy srácot csak, nem járunk egy suliba, nem lakunk egymás közelében (szomszéd városban lakik), de szimpatikus az arca és a kisugárzása, maga az egész ember, és meg szeretném ismerni. De mivel nem beszéltünk még, nem is találkoztunk, csak fb-n ismerősöm, nem tudom mit csináljak, hogyan kelthetném fel a figyelmét interneten keresztül. Valami ötlet ,vagy teljesen verjem ki ezt a fejemből? 18/L
Írj rá.... többi kialakul majd, hogyha akar valamit a srác.....
Ecser Maglód? :DDDDD viccelek
Csatlakozom az előttem szólóhoz!
Ha még nem tetted volna, írj rá face-n, köszönj, kérdezd meg, mi újság vele, miket csinált mostanában, mit csinál szabadidejében, stb. Ha eddig eljuttok, innentől már szinte magától fog menni a beszélgetés. Ha szeretnéd, azt is megkérdezheted tőle, nem tudtok-e valamikor találkozni, beszélgetni.
de az gáz ha valaki ismeretlen ráír valakire szerintem, legalábbis amikor rám írtak ilyen körülmények között, nem sült el jól (a fiú részéről)..:D
olyan, hogy valami kiírásához kommentelek, véleményt írok? egyszer már bejött másnál csak az pont fordítva volt :D és utána folytattuk üzenetben, és jó barátok lettünk :)
Szerintem a kommentelős is egy remek módszer. Nálam is sokszor bevált már. Ha szeretnéd, lájkolj, kommentelj valamit... És írj a végére smile-t :D Aztán, ha minden jól meg, mehet az üzenetváltás.
Én hiszek benned! :D Biztosan menni fog! :) Sok sikert! ;)
köszönöm, én is kezdek hinni a dologban, mindenkinek ment a zöld pacsi:)!
sokat segítetek mind a kérdésben, mind az önbizalmamon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!