Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy fiú miért vesz ajándékot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy fiú miért vesz ajándékot a lánynak az első találkozáskor?

Figyelt kérdés
Én kicsit furcsán éreztem magam, mikor átadta, mert én nem készültem úgy, mint ő. Azt gondoltam, hogy első találkozás alkalmával még sok, hogy vegyek is neki valamit. Lehetett is vele más célja, vagy a fiúk máskor is vesznek ajándékot a lánynak az első randin? Azt hiszem, majd veszek neki valamit én is, és a következő találkozón odaadom. De én nem hiszem, hogy fogok rá annyit költeni, mint ő rám, mert egy drágább parfümöt vett nekem, amit el sem akartam fogadni, de a végén rám erőltette, így kénytelen voltam. 19/l 23/f
2014. jan. 2. 18:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

fogyasztói kultúránk sok helyen csorbítja az önértékelésünket és a nők feletti uralmi jelképek, miszerint a nők eltartásáért a férfi felel... szóval elbaszott egy világ ez :)

De egy szál virág belefér, az gesztus, azzal nem akarod lekúrvázni a másikat, hogy az együttlétért fizess.

2014. jan. 2. 22:37
 12/13 anonim válasza:
Én első randin csak akkor viszek ajándékot ha találok valamit otthon ami tudom h tetszene neki am 1 szál virágnál én se költenék többet
2014. jan. 3. 01:49
 13/13 anonim válasza:
Amikor kölyök voltam vittem egy szál virágot az első randira. Hát nem működött :). Az én részemről ez egy romantikus szándék volt semmi más.
2014. jan. 6. 00:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!